5 lucruri misterioase care au căzut din cer

Există tot felul de legende care susțin că diverse lucruri ciudate au căzut din cer în momentul în care s-a declanșat ploaia sau ninsoare. Broaște, păianjeni, bucăți de carne sau chiar obiecte stranii au căzut pur și simplu din cer atunci când norii s-au rupt și ploaia s-a declanșat.

Pentru ca să nu mai existe niciun dubiu cu privire la ploile ciudate care au căzut în diverse locuri de pe glob, am întocmit o listă cu cele mai inexplicabile lucruri care au căzut din cer.

1. Misterioasele sfere gelatinoase

În 2012, locuitorii dintr-un orășel al Marii Britaniei au rămas muți de uimire când au văzut că a început să plouă cu niște bile gelatinoase de culoare albastră. Nu s-a putut stabili originea bilelor și nici faptul cum au putut să ajungă în atmosferă, dar cert este că a plouat cu bile de culoare albastră și toată lumea a rămas mută de uimire.

2. Ploaie cu viermi

Loading...

Eleanor Beal, tocmai traversa strada când o ciudată ploaie cu viermi s-a declanșat dintr-o dată. Chiar dacă pare de greu de crezut, străzile orașului american Jennings erau pline de viermi și nimeni nu își putea explica de unde proveneau. Ciudat sau nu, același eveniment s-a mai petrecut și în Anglia și la fel nimeni nu a putut să ofere un răspuns clar cu privire la proveniența respectivilor viermi.

3. Ploaia de sânge din Columbia

În 2008, o ploaia de culoare roșie a spălat străzile orașului columbian Chocó. Bineînțeles că localnicii au crezut că este vorba despre sânge, idee care a fost ulterior certificată de către un bacteriolog. Preotul orașului susținea la vremea respectivă că este un semn de la Dumnezeu, pentru că altfel nu se poate explica cum este posibil să plouă cu sânge.

4. Păianjenii din Argentina

La 6 aprilie 2007, o ploaie neobișnuită s-a abătut asupra provinciei Salta din Argentina. Câmpuri întregi erau acoperite cu milioane de păianjeni, care tocmai căzuseră din cer. Ploile similare s-au mai înregistrat și în alte zone de pe glob și după cum ni se pare firesc, niciun cercetător nu a putut să ofere o explicație clară cu privire la originea viețuitoarelor.

Ploaie cu viermi

5. Steaua jeleu din Scoția

Chiar dacă pare imposibil de crezut, în 2009, a fost raportată o ploaie cu jeleuri în formă de stea care cădeau din cer. Diverse mostre au fost prelevate și trimise în laborator spre a fi analizate. S-a încercat determinarea ADN-ului, dar această operațiune a fost imposibilă. În urma analizelor nu s-a găsit niciun răspuns pertinent și astfel nimeni nu poate explica cum a fost posibil ca un asemenea fenomen să aibă loc pe Terra.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și