Descopera

4 locuri ”secrete” de pe Terra pe care trebuie să le vizitezi

9views

Dacă ești pasionat de ceva mai mult decât de vizitarea unor locuri turistice populare, atunci ar trebui să luați în considerare călătoria spre destinații diferite. Există sute de locuri în întreaga lume, despre care nu s-a scris și foarte puțini au auzit.

Iată 5 destinații ”secrete” pe care trebuie să le vizitezi:

Mănăstirea Parp Taktsang, Buthan

Mănăstirea Parp TaktsangButhan, pământul fericirii! Știați că filosofia principală a guvernului lui Buthan este fericirea națională? Ei au un indice pentru a măsura fericirea și bunăstarea oamenilor. 

Deci, cine nu ar vrea să viziteze o țară în care toată lumea este îngrijită și trăiește o viață fericită? 

Buthan este o țară budistă și așa este și Manastirea Taktsang. Se află în Munții Himalaia, ascunsă de privirile curioșilor și este un loc excelent pentru regăsirea de sine.

Loading...

Lalibela, Etiopia

Poporul etiopian a fost unul dintre primele popoare care a adoptat creștinismul în secolul al IV-lea. Lalibela este considerat cel mai sacru loc din țară în care pelerinii din toată Etiopia și alte țări africane vin să se roage și să-și arate respectul față de divinitate. 

Lalibela este un loc secret sau o biserică subterană, unde se adăpostesc numeroase povești și legende despre începuturile creștinismului în lume.

Insula Socotra, Oceanul Indian

Insula Socotra este o insulă retrasă din Oceanul IndianFlora și fauna extraordinară sunt unul dintre principalele motive pentru a vizita această insulă spectaculoasă. 

O treime din toate speciile care trăiesc pe insulă sunt endemice pentru Socotra și nu pot fi văzute nicăieri pe planetă. Când vizitați prima oară insula, veți simți că veniți pe o altă planetă. 

Orașul Pierdut, Columbia

lostcityCiudad Perdida sau Orașul Pierdut este un loc ascuns în jungla columbiană. Vizitarea orașului pierdut vă deschide o nouă perspectivă asupra vieții. 

Locul retras este o casă pentru comunitățile indigene, care încă mai trăiesc în văile ascunse ale râurilor, ca gardieni ai orașului sfânt, pe care îl puteți ajunge numai prin urcarea a 1200 de trepte. 

Indiferent cât de obositor pare acest lucru este vrednic de fiecare pas. Când ajungeți în Orașul Pierdut, veți avea contact direct cu frumusețea suprarealistă a trecutului. Orașul conține 169 de terase în munți, drumuri și câteva piețe centrale.

loading...