3 indicii care demonstrează existența universurilor paralele

Primele indicii ale existenței universurilor paralele au fost descoperite în 1957 de Hugh Everett al III-lea. Câțiva ani mai târziu, un alt fizician de renume mondial, Bryce Seligman DeWitt, a îmbunătățit ipotezele lui Everett și a adus în discuție ideea interpretării mai multor lumi.

Fizica cuantică încearcă să elucideze misterul universurilor paralele. Această teorie este extrem de greu de elaborat pentru că nu există tehnologie pentru a pătrunde cu adevărat în acestea. În acest sens, eforturile fizicienilor sunt imense și chiar dacă, în prezent, nu se poate dovedi nimic din punct de vedere științific, există numeroase indicii clare, care demonstrează existența lumilor alternative.

Fantomele și activitatea paranormală

Un prim indiciu al lumilor paralele sunt fantomele. În termeni uzuali, o fantomă este o entitate energetică, care nu mai face parte din această lume și care totuși interacționează cu ea. Există o teorie neconvențională care susține că o persoană decedată în lumea noastră, poate exista în viață într-o lume paralelă și din acest motiv îi vedem umbra în realitatea noastră.

Bineînțeles că această definiție nu este acceptată în mediile științifice, pentru că acestea o definesc ca fiind o creatură imaginară sau chiar o nălucă. Odată cu dezvoltarea tehnologiei, în ultimii ani, au fost realizate numeroase filmări sau fotografii, care demonstrează că fantomele sunt reale și de cele mai multe ori nu pot fi văzute cu ochiul liber. Și atunci, de unde vin fantomele, dacă nu din imaginația noastră?

Universuri paralele – deja vu

Fenomenul de deja vu este unul incredibil, pe care cei mai mulți dintre oameni l-au experimentat într-un moment sau altul al vieții. Déjà vu este o expresie franceză însemnând „deja văzut” și se referă la experiența de a simți că o situație din prezent pare să mai fi fost trăită deja anterior.

Loading...

Acest fenomen este considerat de unii o experiență petrecută într-un univers paralel, care se repetă în lumea noastră. Se mai spune că existăm simultan în mai multe lumi și într-o oarecare măsură suntem interconectați între noi. Așadar, atunci când experiențele devin comune în lumile paralele, atunci intervine fenomenul de deja vu.

Visele

Sufletul nostru călătorește într-un univers magic atunci când subconștientul alunecă în vis. Șamanii indieni considerau că nici trupul, nici mintea nu se pot desprinde de realitatea înconjurătoare pentru a călători în alte universuri.

Singurul capabil să depășească barierele fizice este sufletul-liber care deschide porțile unor lumi nebănuite și poate călători în timpul viselor mai departe decât ne putem imagina. Sufletul-liber poate comunica și cu alte suflete în timpul viselor, ba chiar și cu spiritele unor entități non-umane.

dimenisuni paralele

În lumea viselor are acces doar sufletul nostru liber, iar acolo poate primi informații, sfaturi și revelații de la sufletele altor ființe superioare. 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și