CLARVAZATOAREA MARIA GHIORGHIU A AVUT DREPTATE DESPRE CUTREMURUL DIN ROMANIA! ACUM PREVESTESTE ALTE LUCRURI INGROZITOARE PENTRU TARA NOASTRA

Clarvazatoarea care a prevestit incendiul devastator de la Clubul Colectiv a facut un anunt care a ingrozit milioane de oameni. Maria Ghiorghiu a explicat intr-un articol tot ce a vazut recent ca ar urma sa se intample cu soarta noastra.

Pe 17 septembrie, Maria Ghiorghiu a avut dis-de-dimineata o viziune care a facut-o sa creada ca in curand pe mapamond se va petrece fie un cutremur puternic, fie un taifun nimicitor. scrie kfetele.ro.

„Dragii mei,

In aceasta dimineata m-a trezit o lumina orbitoare, o lumina aurie ce acoperise Pamantul in partea de Sud – Est. Vedeam dragilor Pamantul cu iarba verde, acoperit de aceasta lumina aurie.

Brusc insa, incepe un CUTREMUR MARE care rasucea Pamantul in mod circular, in inversul acelor de ceasornic, ca la un vartej inspaimantator.

Loading...

Dragii mei, acum nu stiu, ca va fi un CUTREMUR de PAMANT mare, sau ca va fi vreun TAIFUN mare.

Cert este ca, vom auzi de un astfel de DEZASTRU, care va scoate din matca si apele.

cutremur romania

Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere si sa ne ocroteasca de tot raul si de tot necazul, AMIN.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și