Cercetătorii au interceptat un mesaj SOS din anul 2057: ”Avem nevoie de ajutor aici. Murim! Repet. Murim aici!”

O înregistrare audio, despre care se presupune că ar fi fost interceptată de o echipă de cercetători și extrasă din Deep Web (internetul ascuns), face furori pe internet. Este un mesaj SOS lansat de un militar în anul 2057.

17 februarie 2057, este data exactă pe care militarul o indică în mesajul SOS. Bărbatul precizează că se află împreună cu câteva sute de oameni în subteran, oferă chiar și coordonate- latitudine 33.018 și longitudine 116.301.

Potrivit înregistrării, zona în care se află supraviețuitorii (California, potrivit coordonatelor) a fost supusă radiațiilor și contaminării cu un virus pe care îl denumește VTR, toate animalele și de asemenea, oamenii au murit. ”Murim aici! Dacă cineva ascultă să trimită ajutor aici.”, spune militarul de mai multe ori pe parcursul mesajului, subliniind că supraviețuitorii nu dispun de apă potabilă decât pentru încă 2-3 zile.

Dincolo de faptul că bărbatul care a transmis mesajul SOS o face foarte profesional, cu un limbaj militar și zgomotul de fond (vânt uscat în deșert), lipsesc totuși câteva elemente esențiale pe care orice om în pericol le-ar specifica.

Militarul nu se prezintă, transmite mesajul ca și cum ar fi o narațiune, crează tensiunea prin cuvintele sale, iar data la care se află o indică abia la final după ce vorbește de situația dramatică în care se află- fără hrană și apă într-o zonă contaminată de radiații și virusul VTR, care ar putea face referire de fapt la VSR- virus sincitial respirator.

Loading...

De menționat este și faptul că undele radio pentru a putea ”călători” în timp trebuie să depășească viteza luminii, lucru imposibil potrivit experților din domeniu. Astfel, cei mai mulți internauți sunt de părere că înregistrarea nu este nimic altceva decât o formă de a promova un joc video.

Alții în schimb cercetează originea mesajului și încearcă să demonstreze că este posibil comunicarea cu ”oameni din viitor”. Nu există deocamdată niciun studiu realizat pe marginea înregistrării care să demonstreze că ar fi real, dar nici fals.

Cyd.roloading...
S-ar putea să-ți mai placă și