ANUL 1942, PRIMA INVAZIE EXTRATERESTRĂ

În anul 2004, a fost descoperită o piatră cu o lungime de cinci centimetri, pe care erau gravate semnele Yin și Yang, fazele lunare, o eclipsă solară și o supernova.

Piatra a fost descoperită la Roswell, locul unde în anul 1947 s-a prăbușit un OZN.

Timp de patru ani, Robert Ridge, cel care a descoperit piatra, a ținut secret acest lucru. La insisențele familiei trimite piatra la un laborator pentru a fi cercetată. Concluziile au fost că, simbolurile de pe piatră au fost realizate cu mijloace sofisticate.

S-a mai constatat că piatra are proprietăți magnetice deosebite.

Ceea ce este și mai misterios este faptul că simbolurile care erau gravate pe piatră erau identice cu o uriașă formă geometrică descoperită într-un lan de grâu din Liddleton, Anglia, în anul 1996.

Specialiștii susțin că piatra a făcut parte dintr-un disc dur desprins din OZN-ul care s-a prăbușit la Roswell.

Loading...

De-a lungul timpului, au fost multe cazuri în care martorii la astfel de accidente au recuperat bucăți de metale de origine necunoscută sau substanțe pe care omenirea nu le cunoaște.

În 10 august 1989, în apropiere de orașul Prohladni, Rusia, s-a prăbușit un OZN. Un radar al armatei rusești a detectat OZN-ul. S-a încercat o comunicare, dar acesta nu a răspuns la semnale, motiv pentru care s-a hotărât lansarea unei rachete aer-sol, care a distrus OZN-ul.

Epava OZN-ului a fost transportată la baza militară de la Mozdok. În zona accidentului, nivelul de radiații a fost foarte mare. Persoanele care au participat la recuperarea epavei și a celor trei cadavre descoperite în interiorul epavei au purtat costume de protecție.

La fața locului s-au deplasat agenții KGB care au prelut controlul anchetei și au încercat să disimuleze faptul că s-ar fi produs un astfel de eveniment.

Declasificarea documentelor KGB au scos la iveală detalii despre cele trei cadavre. În unul dintre rapoarte se face referire la pielea cu aspect reptilian de culoare gri verde, lungimea de un metru, cap rotund, ochi mari, trei degete la o mână.

Specialiștii susțin existența a două tipuri de urme pe care un OZN le lasă pe suprafața terestră. Urme directe care sunt rezultat al unui contact mecanic. Ne referim la amprentele de pe sol, substanțe de origine necunoscută, radiații, faptul că vegetația este arsă, bucăți de metale de origine necunoscută.

Probele indirecte sunt date de fotografii și filmări care s-au realizat la locul incidentului.

În anul 1942, orașul Los Angeles a fost survolat mai multe ore de zeci de OZN-uri. Auroritățile au crezut că este vorba despre un atac al japonezilor și au lansat 1430 de obuze. Fără succes.

INVAZIE EXTRATERESTRĂ

Documentele CIA descriu haosul care s-a produs în Los Angeles. Populația a intrat în panică, mulți locuitori au părăsit orașul, iar OZN-urile au survolat orașul, cu toate că armata încerca să le doboare.

S-a vorbit atunci, pentru prima dată, despre un atac sau o invazie extraterestră.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și