Descopera

23 SEPTEMBRIE, ZIUA ÎN CARE NIBIRU APARE?

nibiru
0views

De-a lungul istoriei, omul a fost obsedat de proporții, de armonie. Leonardo da Vinci a fost unul dintre aceștia. Toată opera lui a fost creată sub semnul proporțiilor și a armoniei.

Despre Univers se spune că este o creație perfectă care funcționează după legi bine stabilite și după care omul a încercat să se influențeze în creațiile sale. Piramidele, Turnul Eiffel, Taj Mahal, Pentagonul sunt câteva din încercările omului de a atinge perfecțiunea.

De cele mai multe ori, nu înțelegem legile după care funcționează Universul. Producerea unor fenomene ne induce sentimentul de teamă de insecuritate. Perfecțiunea înseamnă armonie?

Tot mai mulți cercetători au avansat ideea că în anul 2017, planeta Nibiru va intra în sistemul nostru solar și toată armonia, perfecțiunea Universului vor dispărea. Sunt unele voci care susțin că acest eveniment va avea loc în septembrie 2017.
Faptul că atracția gravitațională a Soarelui a scăzut a fost pus pe seama acestei misterioase planete. Sunt voci care susțin că odată cu planeta Nibiru se va produce apocalipsa și că trebuie să fim pregătiți pentru ce este mai rău.

A fost avansată ideea că în data de 23 septembrie, Nibiru va intra în constelație Fecioarei și fenomene extreme vor afecta Pământul.

Loading...

Conform cercetătorului Mike Brown, Nibiru care este de 10 ori mai masivă decât Pământul va afecta orbitele multor planete, inclusiv pe cea a Pământului. Pe de altă parte, sunt cercetători care nu susțin această ipoteză și afirmă că planeta noastră nu va avea de suferit.

Și totuși, chiar dacă NASA nu ne dă informații despre ce va avea să se întâmple, specialiștii de la ONU au atras atenția asupra pericolului asteroizilor și cometelor care urmează Nibiru în călătoria ei.

Despre Nibiru se spune că nu este o simplă planetă, ci este un adevărat sistem solar. Ea este un rezervor de comete spunea Mike Brown. Dat fiind dimensiunile sale gigantice, probabilitatea ca Nibiru să nu fie o planetă telurică este foarte mare. Este posibil ca planeta să aibă în compoziția sa hidrogen și heliu, iar temperaturile să fie în jur de 250 grade Celsius.

La începutul anului 2017, în centura Kuiper, o zonă misterioasă cu mulți asteroizi, au fost înregistrate transformări majore care au fost puse pe influența apropierii planetei Nibiru.

Cei care susțin ipoteza apropierii planetei Nibiru de Terra vorbesc despre temperaturi mari care se vor înregistra, dar și despre producerea unor cutremure sau erupții violente.loading...