Profetii

23 august 2013: Ziua in care se va produce Apocalipsa lui Rasputin

2views

În 2012 am fost avertizați de mayași că pe 22 decembrie Apocalipsa se va abate asupra Pământului. Nimic nu s-a întâmplat și apoi mai mulți specialiști au recunoscut public că textele mayașe au fost interpretate greșit sau pur și simplu superficial.

La începutul lui 2013, opinia publică a fost anunțată cu privire la existența unui document interesant care poartă semnătura lui Rasputin. Acest document certifică una dintre multele profeții ale celui mai ciudat călugăr din toate timpurile, care se referă la sfârșitul lumii. În ziua de 23 august 2013, maleficul călugăr Rasputin a prevestit că un foc de dimensiuni gigantice se va abate asupra planetei și astfel oamenii vor fi puși înaintea Apocalipsei.

Documentul a fost ținut secret de serviciile secrete rusești, pentru mai mulți ani, pentru nu a crea panică în rândul oamenilor. După foarte mulți ani de tăcere, din arhivele KGB a fost scos la lumina zilei un raport de 11 pagini în care sunt consemnate cele mai multe dintre prezicerile lui Rasputin. Cele mai multe dintre aceste profeții s-au îndeplinit, dar au fost și câteva care s-au limitat la statul de simple fabulații.

Printre profețiile efectuate de Rasputin și adeverite se numără atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 din America, uraganul Katrina, „Operaţiunea Furtună în deşert” şi sfârşitul lui Saddam Hussein.

rasputinProfeția în urma căreia Apocalipsa ar urma să se producă în 23 august 2013 a fost efectuată pe baza alteia nereușită. Călugărul nebun, după cum a fost supranumit, a prezis că omenirea se va confrunta cu un război de proporții mondiale în 2007 și peste un milion de suflete vor muri într-o bătălie, care va rămâne în istorie recunoscută drept „Marele Măcel“. La numai câțiva ani după terminarea acestui război sângeros, în ziua de 23 august 2013, din cauza unui foc mistuitor, produs din cauze necunoscute, planeta noastră va fi supusă a ceea ce religia numește Apocalipsă.

Loading...

Politologul american David W. Norvalk s-a ocupat în mare parte de descifrarea și înțelegerea profețiilor lăsate de Rasputin. Sceptic la prima vedere, omul de știință a anunțat printr-un comunicat oficial că este foarte greu ca Apocalipsa lui Rasputin să se producă peste câteva zile, dar trebuie să ținem cont că majoritatea profețiilor sale s-au adeverit, motiv pentru care nu trebuie să considerăm aceste vorbe drept fabulații.

loading...