Take a fresh look at your lifestyle.

2018, ANUL CÂINELUI DE PĂMÂNT, INTERVENȚII MILITARE

Horoscopul chinezesc are o vechime de peste 5000 de ani și a fost realizat pe baza noțiunilor astronomice, dar și pe tradițiile religioase. Cele 12 semne ale zodiacului nu au fost stabilite în funcție de poziția soarelui, ci de anul lunar.

Valoarea simbolică a fiecărui semn zodiacal este diferită de cea europeană. Șarpele întruchipează înțelepciunea, tigrul îi apără pe cei săraci. Fiecare semn zodiacal are corespondent în Yin și Yang.

Boul, Șarpele, Iepurele, Porcul, Cocoșul și Capra sunt asociate dominantei Yin. Șobolanul, Tigrul, Dragonul, Calul, Maimuța, Câinele sunt dominate de componenta Yang. Fiecare semn zodiacal este asociat cu cele cinci elemente, aurul, apa, pământul, focul, lemnul. Astfel, se formează combinații ciclice care durează 60 de ani.

Fiecare semn zodiacal are câteva caracteristici de bază.

Șobolanul este ambițios și pasional.

Loading...

Boul, autoritar și determinat.

Tigrul, curajos, impulsiv, solidar.

Iepurele, calm, narcisist, persuasiv.

Dragonul, idealist, perfecționist, inflexibil.

Șarpele, seducător, egoist, manipulator.

Câinele, liber, creator, emancipat.

Capra iubește arta, frumosul.

Maimuța, debordantă, masculină, oportunistă.

Cocoșul, franc, metodic, analitic.

Câinele, sensibil, justițiar, artist.

Porcul, generos, perspicace, frivol.

Ordinea celor 12 semne zodiacale a fost realizată pe baza unei legende . Împăratul de Jad a organizat o cusă, în care mai multe animale trebuiau să treacă un râu. Din cele 12 semne zodiacale lipsește pisica. Aceasta s-a trezit târziu dimineața și a pierdut startul.

Șobolanul s-a urcat pe bou și în momentul în care boul s-a apropiat de mal, a sărit și a ajuns primul. Șobolanul este primul semn zodiacal. Porcul a fost cel mai lent și este ultimul semn zodiacal.

Anul 2018 este anul Câinelui de pământ și este dominat de Yang. Va fi un an dominat de multe schimbări.

Anul 2017, Anul Cocoșului de foc a fost dominat de fantezii, provocări și excentrități. 2018 va fi dominat de valori precum comunicarea, munca. În 16 februarie debutează noul an pentru chinezi.

Anul Câinelui de Pământ

În celebrele sale catrene, Nostradamus acordă o atenție deosebită Marii Republici de la Marele Oraș, care în accepțiunea specialiștilor este SUA. Relațiile cu țara unde curge lapte și miere, Israelul, se vor deteriora, iar legile din Orientul Mijlociu se vor schimba. SUA se vor angaja în operații militare importante care vor privi și Europa, în special, Franța și Italia.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și