2014, ANUL BILANȚULUI FENOMENELOR EXTRATERESTRE

0

Martie 2014, o cameră de supraveghere a înregistrat o creatură, în preajma zidului de la o bază militară rusă, din apropierea Moscovei. Creatura pare că plutește, nu atinge pământul. Evenimentul a fost înregistrat la 22.30 și s-a desfășurat preț de câteva minute.

Într-o liniște deplină, creatura s-a apropiat de gardul unității militare, s-a agățat de gard, a zăbovit câteva minute, după care s-a deplasat către un punct luminos care se putea observa undeva în spatele său. La sfârșitul anului 2014, rușii au dat publicității un raport, care cuprinde probe ale vizitelor extratereștrilor în Rusia. Apariția OZN-urilor în Rusia, s-a suprapus cu apariția acestora în Polonia, Cehia și Slovacia.

Rapoarte din aceste țări arată că în aceeași zi, ele au fost observate în aceste țări, la diferențe mici de timp. Raportul emis de autoritățile ruse vorbește despre faptul că aceste OZN-uri zboară în zig zag și devin luminoase în momentul în care vor să aterizeze. Ca formă, cele mai numeroase au fost cele triunghiulare și nu cele sferice, cum eram obișnuiți să credem.

Raportul face o statistică și prezintă anii cu cele mai multe apariții. Anul 2005 a fost unul cu cele mai multe apariții. În perioada 2006-2010 s-a înregistrat o descreștere majoră a acestor apariții
Începând cu 2010, apariția OZN-urilor în Rusia a înregistrat o creștere, care înregistrează un maxim în 2014.

Ziua de 5 septembrie 2012, a rămas memorabilă pentru că o flotă de mai multe OZN-uri a survolat Moscova. Ore în șir acestea au staționat deasupra Moscovei, astfel încât s-au făcut zeci de mii de fotografii și filme și bineînţeles foarte mulți locuitori au Moscovei au putut observa acest eveniment.
În SUA , unii cercetători au emis o ipoteză asupra ceea ce numim apariția OZN-urilor. Ei susțin că declarațiile celor care susțin că au văzut OZN-uri sunt false și că există o manipulare în acest sens de către media.

Se vorbește despre o manipulare psihologică la care suntem supuși și că de fapt, fenomenul apariție OZN-urilor este doar o închipuire, se produce doar în mintea noastră. În realitate, observăm avioane sau fenomene meteorologice, pe care le confundăm cu OZN-urile. În 1969, președintele Jimmy Carter depune o cerere la Biroul Internațional de Investigare a OZN, în care arată că a fost martorul apariției unui OZN, în timp ce se afla cu mai mulți prieteni.

În timpul campaniei prezidențiale, el promisese că va spune poporului american, tot adevărul despre fenomenul OZN, dacă va fi președinte. După ca a fost ales președinte, el a fost abordat de către ziariști, pe marginea acestui subiect. Declarația este halucinantă. El a spus că a fost o glumă și vrea să uite acest subiect. NASA a publicat un raport în care arată că începând cu 1947, martorii care au depus mărturii cu privire la aceste fenomene sunt peste 150 de milioane de persoane, dintre care 4 milioane sunt numai în Franța.. Peste 3500 de piloți au depus mărturii și probe în acest sens, iar în ceea ce privește radarele, probele sunt cât se poate de clare.

Raportul arată că 15% din fenomenele înregistrate s-au observat la distanțe cuprinse între 1 metru și 10 metri, foarte apropiate de martori. Constatăm că cel puțin statistic fenomenul extraterestru există, în ciuda scepticilor care neagă acest lucru. În ceea ce privește apariția extratereștrilor, cele mai multe apariții au fost înregistrate cu creaturi cu forme vagi umanoide, care au culoare gri-verde, de înălțime mică, până la un metru înălțime.

OZN uri pe cerul Americii - 2014, ANUL BILANȚULUI FENOMENELOR EXTRATERESTRE

În toate cazurile, aceste creaturi poartă combinezoane speciale. În locurile unde au fost văzute OZN-uri, solul a înregistrat transformări chimice și termice.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și