Bizar

2013, anul schimbarilor majore?

0views

Fizicianul rus Alexandru Chizhevsky a fost primul care a dezvoltat mai multe teorii cu privire la știința cosmică și la efectul energiei solare asupra Pământului și locuitorilor lui. Această teorie susține că energia transmisă de Soare în anumite momente poate influența negativ modul de gândire, cât și comportamentul oamenilor.

Ciclul solar sau ciclul activității solare este o variație periodică a radiației solare. Fiecare ciclu solar durează aproximativ 11 ani, iar după un ciclu de activitate maximă urmează unul de activitate minimă. Activitatea solară este caracterizată prin numărul de pete solare, numărul de erupții solare și radiația solară.

Așadar, teoria fizicianului rus se referă la momentul în care Soarele se regăsește în punctul culminant al activității sale și transmite energia spre Terra. Atunci este momentul când masele sunt influențate în mod negativ de către energia acestuia.

Cercetătorul rus a efectuat un studiu cu privire la evenimentele istorice din ultimii 2000 de ani care au avut loc în 72 de țări. Concluzia a fost una de-a dreptul şocantă pentru că circa 80% din evenimentele istorice cu implicare generală, gen războaie, revoluții sau schimbări majore, s-au petrecut în anii în care activitatea solară se regăsea în punctul culminant.

Mai mult de atât, s-a demonstrat chiar că exploziile solare influențează și afectează sistemul nervos central, activitatea creierului, precum și comportamentul și reacțiile emoționale.

Loading...

Soare

Dacă această teorie este valabilă atunci nu trebuie să uităm că 2013 este anul activității solare maxime, adică un an care va aduce multe schimbări pe Terra.

loading...