20.000 de sateliți, cu tehnologia 5G, vor prăji planeta

20.000 de sateliți, cu tehnologia 5G, vor prăji planeta

Ați pus vreodată un ou într-un cuptor cu microunde? Am făcut acest experiment cu câțiva ani în urmă și oul explodează după 40 de secunde după ce am pornit cuptorul.

Vorbim despre microundele de înaltă energie aici și despre un ou care are o coajă de calciu pe exterior. Ce credeți că se va întâmpla dacă puneți un corp uman într-un cuptor cu microunde?

Tehnologia 5G, bazată pe generatoare de microunde, emițătoare și receptoare, face același lucru precum un cuptor, creând un mediu pe pământ cu unul din interiorul unui cuptor cu microunde. Tehnologia de telecomunicații 5G va distruge efectiv viața de pe pământ sau cel puțin o va pune la mare încercare.

20.000 de sateliți – tehnologie 5G

Companiile de telecomunicații intenționează să lanseze 20.000 de sateliți pe orbită joasă a Pământului. Acești sateliți vor emite semnale puternice 5G spre Terra.

Nu numai că acest lucru va afecta în mod direct fiecare lucru viu de pe Pământ, dar se estimează că se va petrece o schimbare climatică mare, deoarece microundele vor încălzi aerul și apa oceanelor și mărilor.
Aceste concluzii nu sunt oferite publicului larg și se pare că sunt ascunse din motive evidente.

Space X, celebra companie condusă de Elon Musk, a primit aprobarea ca la data de 29 martie 2018, să înceapă lansarea a 4.425 de sateliți echipați cu tehnologie 5G, pe orbită joasă a Pământului.

Dr. Sharon Goldberg, a prezentat un document științific care demonstrează că tehnologia 5G are efecte negative asupra biologiei umane. El a prezentat această cercetare într-o audiere în fața unei comisii specializate din SUA, dar rezultatul a fost unul negativ. Tehnologia 5G trebuie implementată cu orice preț.

La 13 septembrie 2017, 180 de oameni de știință din 35 de țări au semnat un moratoriu publicat. Acest moratoriu demonstrează și efectul negativ asupra tehnologiei 5G asupra sănătății umane.

Environmental Health Trust, critică tehnologia 5G și lucrează la un document care va fi prezentat în Congresul SUA.

Senatorul Patrick Colbeck și senatorul Richard Blumenthal, au depus mărturie împotriva tehnologiei 5G. Dr. Goldberg a spus că efectul negativ al 5G asupra vieții umane nu mai este subiect de dezbatere deoarece multe tipuri de cercetare au demonstrat acest lucru.

Companiile de telecomunicații vor instala milioane de antene 5G pe fiecare școală, fiecare clădire și fiecare stradă de pe Pământ. Acest lucru va crea un efect al cuptorului cu microunde pe Terra. Pământul va deveni oul din experimentul de la începutul articolului și când lumea o sa simtă efectele o sa fie prea târziu.

CATEGORIES
Share This
>