Take a fresh look at your lifestyle.

1952, OZN-urile vizitează Washington-ul. 50 de ani mai târziu acestea aterizează lângă Capitoliu

Unul dintre cele mai stranii incidente, care a avut drept personaje principale OZN-urile, s-a petrecut în 1952, în Washington, SUA. Mai multe obiecte spațiale neidentificate au fost văzute de sute sau mii de oameni, cum pluteau deasupra clădirii Capitoliului.

În anul 1952, în luna iulie, multe dintre ziarele lumii semnalau observarea de către sute de martori oculari a zeci de aeronave stranii, sferice, luminoase, neidentificate deasupra Capitoliului. Incidentul a fost unul de-a dreptul șocant, atât pentru martorii oculari, cât și pentru liderii americani. Aceștia din urmă au catalogat întâmplarea ca momentul în care a început invazia extraterestră, iar numeroase detalii au fost ascunse de ochii curioși ai publicului larg.

Isteria, în rândul oficialilor, s-a declanșat și au fost trimise numeroase avioane militare F-94 pentru a le intercepta. Planurile armatei americane au fost dejucate sau chiar anticipate cu ușurință și în cele din urmă niciun incident armat nu s-a petrecut. Atunci când un avion miliar se apropia de un OZN, acesta dispărea dintr-o dată, ca să apară imediat într-un alt loc.

Cu toate acestea, OZN-urile au fost văzute pe cerul capitalei americane pentru mai multe ore. În acest timp, panica s-a instalat în rândul tuturor. Atunci a fost prima dată în istorie, când omenirea s-a temut de o amplă invazie extraterestră și din acest motiv politica secretizării informațiilor s-a schimbat pentru totdeauna. Această politică este susţinută de aproape toţi politicienii, funcţionarii Pentagonului şi membrii mass-mediei, indiferent de afilierea lor politică sau religioasă.

50 de ani mai târziu, alte OZN-uri

Straniu sau nu, în 2002, în același loc, în care a fost văzută formația de aparate de zbor extraterestre, au apărut alte OZN-uri. Unii au fost de părere că nu este vorba despre o coincidență, ci despre un semn pe care extratereștrii au dorit să-l transmită americanilor.

Loading...

ozn

Totuşi, atunci când aceste aeronave ciudate, luminoase, neidentificate au revenit exact cu 50 de ani mai târziu, în iunie 2002, numai câteva surse de informare publică au anunţat o interceptare scurtă dar eşuată a OZN-urilor de către avioane F-16. Majoritatea americanilor nu aveau nici o idee că aceasta reprezenta doar vârful aisbergului.

De fapt evenimentele care au avut loc în anul 2002 au fost şi mai enigmatice decât cele din 1952 datorită fotografiilor incredibil de clare şi cu rezoluţie mare care au fost făcute în noaptea aceea.

OZN-urile au aterizat lângă Capitoliu!

Imaginile color surprinse de un fotograf profesionist cu un aparat de mare viteză arată că în 4 şi 16 iulie 2002, prin spaţiului aerian interzis al Capitoliului şi al monumentului lui Washington au zburat OZN-uri. Chiar dacă sună incredibil, fotografiile dovedesc că în noaptea de 16 iulie OZN-urile au încercuit şi au aterizat pe acoperişul Capitoliului şi în zona parcului înconjurător!

ozn capitoliu

Cel puţin două din aceste vehicule au aterizat pentru o scurtă perioadă. În acest timp, unul dintre celelalte OZN-uri a intrat în Bazinul Reflectorizant şi s-a scufundat, în timp ce alt OZN plutea în apropiere deasupra apei, emiţând un câmp de energie misterios care reflectă lumina de sub el.

Fotograful, care a reușit să surprindă spectacolul, a declarat pentru presa americană, la momentul respectiv, că înainte ca acestea să dispară, s-a creat un fel de deschizătură în spațiu. Prin aceasta aparatele de zbor s-au făcut nevăzute pentru totdeauna.

 

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și