The news is by your side.

15 FEBRUARIE 2013, EXTRATEREȘTRII AU SALVAT TERRA

În anul 1968, scriitorul elvețian, Erich von Daniken lansează teoria conform căreia, cu milioane de ani în urmă, civilizații extraterestre au vizitat Pământul pentru a ajuta omul să se dezvolte. Teoria se bazează pe vechile texte religioase, în care omul a interacționat cu dumnezeii veniți din ceruri, în mașinile lor de foc și care au puteri spectaculoase.

Scriitorul susține că minunile arhitectonice, cum ar fi piramidele, sunt creația acestora. În plus, scriitorul crede că omenirea nu a fost niciodată părăsită de către extratereștrii. Aceștia observă și monitorizează, în permanență, oamenii. Fără acest ajutor, omenirea nu ar fi putut evolua. La început, extratereștrii au venit pe Pământ pentru a extrage aurul, după care au ajutat omul să se dezvolte.

În susținerea acestei teorii stau o serie de artefacte descoperite în mai multe colțuri ale lumii, care nasc întrebări. În Columbia au fost descoperite planoare în miniatură. Statuiete care reprezintă farfurii zburătoare. În textele hinduse sunt pasaje în care se vorbește despre zeii care au coborât din cer, pe pământ, din carurile lor zburătoare. În alte texte se vorbește despre secretul zborului farfuriilor zburătoare. Ele sunt propulsate cu ajutorul electricității și a unui lichid asemănător cu mercurul.

În Bolivia, orașul Puma Punku are clădiri care nu puteau fi construite fără utilaje mecanice.
Marea piramidă din Gizeh posedă o energie, pe care mulți ani mai târziu, a dezvoltat-o Nikola Tesla.
Cercetătorii de la Universitatea California au afirmat că extratereștrii sunt printre noi, camuflați. Ei trăiesc printre noi, observându-ne. Încă din momentul creației, extratereștrii ne asistă și nu au plecat spre alte planete.

Doctorul Ellis Silver susține că noi, oamenii suntem extratereștri. În susținerea acestei teorii el spune că organismul uman este programat pentru o zi, de 25 de ore, iar pe Terra, ziua are 24 de ore.
Acest fapt impresionant l-a determinat pe Silver să lanseze teoria conform căreia oamenii au fost transferați pe Terra. O altă idee pe care se bazează Silver este cea legată de sănătatea oamenilor. El susține că nu există indivizi 100% sănătoși. Gradul de adaptare al omului pe Terra este relativ redus. Omul nu este adaptat în totalitate la condițiile de pe Pământ.

Omul nu poate privi o perioadă lungă la soare, iar expunerea la soare îi face mult rău. Dacă omul se năștea pe Terra, s-ar fi creat un sistem de protecție. O altă problemă pe care o ridică Silver este cea legată de capul unui bebeluș care la naștere este foarte mare și pune probleme mamei. Acest fapt nu este întâlnit la nicio specie de pe Pământ. O altă idee lansată de Silver este cea legată de numărul de gene umane, 233 la număr, care nu par a fi create pe Pământ.

În anul 2009, omul de știință Yuri Labvin susține că în anul 1908, atunci când s-a produs evenimentul din Tunguska, extratereștrii au sacrificat un OZN, pentru a salva Pământul de o ciocnire uriașă cu un meteorit. În fapt, o navă spațială extraterestră a intrat intenționat în coliziune cu meteoritul. Labvin susține teoria pe câteva rămășițe stranii, găsite la locul faptei. Este vorba despre desene pe un cristal, descoperirea silicatului de fier, care nu putea fi produs pe Pământ.

aliens-parmi-nous

Labvin susține că același lucru s-a produs în cazul meteoritului căzut în 15 februarie 2013, în Chelyabinsk. Mai precis, pe 15 februarie 2013, putea să fie sfârșitul lumii, dar am fost salvați în extremis de un OZN. Există fotografii realizate de un satelit, care arată o explozie uriașă între meteorit și un corp necunoscut, înainte ca meteoritul să se ciocnească cu Pământul.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și