11 SEPTEMBRIE 2011, O ALTĂ FAȚĂ A EVENIMENTELOR

Versiunea oficială cu privire la atentatele din 11 septembrie, asupra Pentagonului, naște și astăzi numeroase întrebări. O primă întrebare este cea referitoare la faptul că epava avionului Boeing nu apare în nicio poză. Mai mult, clădirea Pentagonului nu a suferit mari stricăciuni. Autoritățile au spus că avionul a distrus un zid, restul clădirii fiind în bună stare.

Nicio televiziune și niciun fotograf independent, nu au fost lăsați după incident să filmeze sau să facă fotografii. La început s-a crezut că din motive de securitate s-a procedat astfel. Mai târziu, opinia publică americană și-a dat seama că altele sunt motivele și că autoritățile au ceva de ascuns. Singurele fotografii care au fost publicate sunt cele făcute de armată și au fost publicate sub control strict.

Jurnaliștii americani au făcut o anchetă pe cont propriu și au ajuns la următoarele concluzii. În atentatele din 11 septembrie 2001 au fost implicate patru avioane comerciale. Fiecare avion are două cutii negre. Autoritățile americane susțin că au găsit numai patru cutii negre, respectiv ale celor două avioane care au fost implicate la Turnurile Gemene. Specialiștii în aviație susțin că sunt rare cazurile în care nu au fost găsite cutiile negre ale avioanelor care s-au prăbușit.

Pompierii și persoane civile care s-au aflat la locul prăbușirii avionului de la Pentagon, susțin că militarii care au sosit la locul accidentului, au descoperit cele două cutii negre ale avionului, pe care le-au recuperat. Întrebările la care nu au răspuns autoritățile, nici după aproape 14 ani, sunt următoarele.
Ce legătură exista între familia Bush și Ben Laden? De ce Bush nu a ieșit cu o explicație în acest sens?
Se știe că cele două familii au fost partenere în afaceri financiare. Fratele vitreg al lui Ben Laden l-a ajutat pe Bush cu o sumă mare de bani, ca să evite falimentul.

A fost Bin Laden un protejat al CIA? De ce a fost vizitat Ben Laden de un reprezentant al CIA, cu două luni înainte de atentat? În perioada în care Rusia invadase Afganistanul, Ben Laden a fost un apropiat al CIA-ului. Cum a putut fi descoperit un singur pașaport și acela era al lui Mohamed Atta, un presupus terorist?

Loading...

De ce FBI-ul nu s-a implicat în anchetele care s-au desfășurat? Unde este epava avionului care a lovit clădirea Pentagonului?

Angajații de la Pentagon care se aflau în clădire, în momentul prăbușirii avionului, intervievați de televiziunea Fox News, au declarat că nu au văzut niciun avion, în schimb au auzit focuri de armă. Trei dintre presupușii teroriști erau prinți moștenitori în Arabia Saudită. De ce SUA nu au făcut o anchetă în Arabia Saudită? De ce Arabia Saudită, familia regală, a păstrat tăcerea? De ce clădirea Pentagonului nu avea urme care să dovedească că un avion s-a prăbușit?

11 septembrie

Sunt ziariști care susțin că atentatele din 11 septembrie au fost îndreptate spre reprezentanții Noii Ordini Mondiale care voiau să preia puterea în SUA. Ei intraseră cu președintele Bush într-un adevărat război economic. În Turnurile Gemene aceștia aveau cele mai multe birouri. Era locul unde se făceau cele mai mari afaceri din SUA, administrate de reprezentanții acestui ordin. După aceste atentate, bursa din New York aproape că s-a prăbușit, reprezentanții ordinului înregistrând mari pierderi.

Pentru mai multe articole și discuții interesante, te invitam în grupul nostru de Facebook!loading...
S-ar putea să-ți mai placă și