11 septembrie 2001, manipularea adevărului de către CIA și Pentagon

11 septembrie 2001, manipularea adevărului de către CIA și Pentagon

Bill Fawell a fost în alegerile din 2016, pentru Camera Reprezentanților, candidat de Illinois, din partea republicanilor. Înainte de anul 2016, el a fost una dintre persoanele care s-au implicat în investigarea evenimentelor din 11 septembrie 2001.

În anul 2012, Fawell a publicat cartea New American Revolution, în care prezintă pe larg concluziile la care a ajuns ca urmare a investigațiilor proprii pe care le-a efectuat. În carte se referă la inexplicabila prăbușire a unei clădiri numite Imobilul 7, aflată în apropierea Turnurilor Gemente.

Am scris inexplicabila prăbușire, pentru că acest imobil s-a prăbușit ca urmare a unei implozii, care a avut loc la câteva ore după atacul asupra celor două turnuri. Fawell a descoperit că la ultimul etaj al imobilului se afla un sediu clandestin CIA. Niciun angajat CIA nu și-a pierdut viața, în schimb, toate documentele au fost distruse.

Conform opiniei lui Fawell, implozia care a declanșat prăbușirea imobilului a fost dirijată de CIA care a găsit cel mai curat mod de a distruge documente compromițătoare.

Un alt fapt semnalat de Fawell se referă la presupusul atac asupra Pentagonului. S-a spus că a fost afectată aripa stângă a clădirii în care erau depozitate documentele Pentagonului. De remarcat este faptul că nicio persoană nu se afla în acea aripă în timpul atacului, în schimb, toată arhiva Pentagonului ar fi fost distrusă.

Conform unui comunicat dat de Pentagon, au fost distruși munți de documente, care s-au transformat în cenușă.

Pentru a distruge prin implozie un imobil cu 47 de etaje, așa cum a fost Imobilul 7, sunt necesare cantități mari de kerosen care să producă temperaturi de 2500 de grade Celsius, pentru a putea topi oțelul din structura clădirii.

O operațiune false flag

Fawell consideră că asupra orașului New York a avut loc un atac numite false flag, orchestrat de statul profund. A fost un adevărat Pearl Harbor asupra poporului american.

rp_11-septembrie.jpg

False flag sunt operațiuni în care autorii vor să dea impresia că alte grupări sau indivizi se află în spatele acestor acte teroriste. Operațiunile false flag au ca scop declanșarea unui conflict militar într-o zonă de interes a globului.

Un alt fapt constatat de Fawell se referă la retragerea din New York unor sume importante de bani de către instituțiile financiare, cu câteva săptămâni înainte de 11 septembrie 2001.

CATEGORIES
Share This