Mistere

Mistere

10 paduri pe care daca le vei vizita nu ai cum sa le uiti!

8views

Plimbările nocturne prin păduri noaptea pot provoca fobii, cu atât mai mult cu cât acestea sunt bântuite.

Unele păduri au o istorie bogată. Acolo s-au purtat lupte, s-au îngropat comori, crime, sinucideri, ritualuri de sacrificii. Toate acestea sugerează faptul că pădurile sunt fermecate, au o încărcătură misterioasă şi o putere bizară.

Iată mai jos 10 păduri care cu siguranţă vor fi pe placul iubitorilor de senzaţii tari!

 1. Pădurea Aokigahara din Japonia

Această pădure mai este cunoscută şi sub numele de”Marea de Copaci” şi se află în partea de N-V a poalelor Muntelui Fuji. Este unul din cele mai oribile locuri din lume. Se spune că în subteranele acesteia există depozite uriaşe de fier, lucru ce a dus la dereglarea busolelor, iar oamenii care se încumetă să intre în această pădure merg pe carări greşite de cele mai multe ori.

Loading...

Pădurea Aokigahara este însă renumită nu pentru depozitele de fier ci pentru că este al doilea cel mai popular loc din lume în care mulţi s-au sinucis.

Din anul 1950 şi până în prezent s-au înregistrat mai mult de 500 de sinucideri. Localnicii spun că noaptea poţi auzi sufletele celor care s-au sinucis cum plâng.

2. Pădurea Uichvudsky din Anglia

Oamenii care au reuţit să ajungă în această  pădure spun că uneori au simţit pe umeri atingeri de mâini sau au auzit zgomote de rulare dar fără să fi văzut şi sursa care provoca acel zgomot.

Celebritatea acestei păduri provine din cazul contesei Amy Robsart, soţia contelui Earl Leicester I. Aceasta a murit în circumstanţe misterioase. Se spune că spiritul ei s-ar fi întâlnit cu contele în timp ce acesta era la vânătoare, iar ea i-ar fi prezis că el va muri în 10 zile pentru a fi alături de ea. Lucru care de altfel s-a şi întâmplat, acesta îmbolnăvindu-se şi decedând.
Localnicii spun că dacă mergi în pădure şi ai ghinionul să te întâlneşti cu fantoma contesei vei avea aceeaşi soartă ca şi soţul ei.

3. Pădurea diavolului din SUA

În mijlocul pădurii situate la16 kilometride Siler City, Carolina de N, în Statele Unite există un inel misterios cu un diametru de12 metriîn interiorul căruia nu cresc iarba sau florile şi nici animalele nu calcă pe acel teren.

Locul a fost denumit solul Diavolului şi a fost descoperit pentru prima dată în 1700. De atunci oamenii au tot încercat să cultive fel şi fel de plante însă fără reuşită. Mulţi spun că au plecat de acolo după o noapte de dormit în zonă şi au observat că le lipseau diferite lucruri.

Conform legendei, se spune că în acest loc în fiecare noapte se plimbă diavolul. Autorităţile au decis să ia probe de sol pentru a afla de ce nu creşte nimic pe sol. Suntem încă în aşteptarea unui răspuns.

4. Pădurea Hoia, Baciu, România

Pădurea mai este cunoscută şi cu denumirea de”Triunghiul Bermudelor din Transilvania” şi este unul din cele mai misterioase locuri. Localnicii spun despre ea că ar fi un portal prin care dacă treci nu te vei mai întoarce. Portal care te duce cel mai probabil în lumi paralele.

Cei care intră în pădure spun că experimentează o senzaţie de anxietate accentuată şi de greaţă.

Copacii care au fost cândva drepţi şi înalţi acum au devenit strâmbi.

5. Insula de păpuşi, Mexic

Insula de păpuşi este una dintre cele mai macabre atracţii turistice din Mexic. Copacii acesteia sunt decoraţi cu sute de păpuşi malefice.

Potrivit legendei, care datează de acum aproximativ 50 de ani în urmă, singurul rezident al pădurii, pustnicul Don Julian Santana care a asistat la înecul unei fete, acesta a atârnat în memoria ei o păpuşă în copac. Acesta a tot atârnat păpuşi până în ziua când şi el a murit înecat în acelaşi loc în care murise fata.

Mulţi dintre vizitatorii pădurii cred că acestea reprezintă spiritele rele, dar sunt şi o parte care susţin că păpuşile păzesc oarecum insula.

6. Pădurea Freetown, Fall River, SUA

Aceasta face parte din Triunghiul Bridgewater şi are o suprafaţă de520 metri pătraţi. Este cunoscută pentru fenomenele paranormale, OZN-uri, animale misterioase şi oameni mutilaţi de fantome.

Se crede că în acest loc s-au făcut ritualuri satanice, comis crime şi sacrificii.

7. Pădurea Randolph,SUA

Ziua este o pădure normală, însă noaptea poţi auzi zgomote ciudate, apar bile necunoscute şi suspecte  a căror provenienţă nu a putut fi explicată până în prezent.

8. Pădurea Epping, Anglia

Pădurea aceasta este renumită pentru crimele înfăptuite aici. În trecut, celebrul bandit Dick Turpin cu un prieten de-al lui au stat ascunşi în pădure jefuind pe oricine le ieşea în cale.

Datorită apropierii de Londra. Pădurea este un loc preferat al criminalilor care vor să îşi ascundă victimele. Oamenii spun cp de cele mai multe ori se pot vedea fantome şi diferite lumini.

9. Pădurea veche din Virginia,SUA

Matthew este un cartier mic din statul Virginia care a fost cândva un port important. Acum este însă bântuit de fantomele soldaţilor britanici şi al piraţilor ce deţineau o comoară foarte mare şi care ar fi ascunsă aici.

În mijlocul pădurii se afla un conac foarte mare care a ars însă din temelii şi a devenit o ruină. În istoricul fenomenelor paranormale putem găsi informaţii despre apariţii bizare ca: schelete, vase fantomă, lumini plutitoare, câini fără cap şi multe altele.

10. Screeming Forest. Anglia

Se crede că această pădure este locuită de 14 fantome fiind astfel inclusă şi în Cartea Recordurilor (Guinness Book of Records) în anul 1989 pentru numărul cel mai mare de fantome care se găsesc în ea.

Denumirea ei este dată de faptul că localnicii au auzit strigătele sfâşietoare ale morţilor. De asemenea, locuitorii din apropiere spun că în pădurea Screeming poţi vedea fantoma unui soldat spânzurat. Despre aceste apariţii au vorbit nu numai sătenii ci şi călătorii ocazionali.

loading...