Take a fresh look at your lifestyle.

10 motive pentru care Marea Piramidă ar putea fi un mare generator energetic

Marea Piramidă din Giza este una dintre cele mai uimitoare structuri construite vreodată pe Pământ. Cu toate că această piramidă a fost cercetată minuțios de numeroși egiptologi, aceasta încă își păstrează misterele.

Specialiștii susțin că această piramidă a fost comandată de faraonul Khufu și construcția sa a durat aproximativ 20 de ani. Lucrările s-ar fi terminat în jurul anului 2560 î.Hr și scopul său ar fi fost de mormânt. Cu toate acestea, niciodată nu s-a descoperit niciun indiciu clar că Marea Piramidă a servit drept mormânt, motiv pentru care speculațiile nu au încetat să apară. Și atunci, putem să ne întrebăm, care a fosy scopul adevărat al acestei piramide?

Generator energetic

Una dintre teoriile neacceptate în cercurile specialiștilor este că Marea Piramidă a avut rolul de a genera energie. Pentru a înțelege cum este posibil acest lucru, trebuie să aruncăm o privire asupra materialelor folosite în construcția sa.

1.Una dintre cele mai importante descoperiri este cea a radioactivității blocurilor de granit, care au fost folosite la construirea galeriilor. Această radioactivitate oferă proprietatea ca pietrele să electrifice aerul. Este limpede că granitul radioactiv a fost folosit cu bună știință și nu poate să fie o coincidență.

2.Un alt mineral folosit în interiorul piramidei a fost dolomitul. Surprinzător sau nu și acesta este un bun conductor electric. Oare vechii egipteni aveau nevoie de conductori electrici în piramidă, când ei nu cunoșteau secretul curentului?

3.Piramida este situată pe o sursă puternică de energie subterană , ca multe alte structuri antice din întreaga lume.

Loading...

4.Geologia prezentă pe platoul din Giza concentrează în mod natural cantități mari de forțe electromagnetice ale planetei noastre. Mai pe scurt, pe platoul din Giza curenții telurici sunt foarte puternici.

5.Dacă aruncăm o privire în interiorul coridoarelor și camerelor Marii Piramide, nu există nici o dovadă că anticii au folosit torțe sau foc pentru a ilumina interiorul. Acest aspect este unul foarte ciudat și ar trebui să le dea de gândit egiptologilor când fac anumite afirmații.

6. După cum am menționat mai sus, nu există nici o singură dovadă care să sugereze că piramida era un mormânt. Este limpede că a avut un alt rol.

7. Există anumite desene, care arată cum anticii țineau în mână becuri uriașe. Oare cu ce se aprindeau aceste becuri?

8. Nu a fost descoperită nicio mumie în Marea Piramidă.

piramida de la Giza9. Marea Piramidă din Giza se concentrează asupra energiei electromagnetice. Descoperirea a fost făcută de o echipă de cercetători germani și ruși, care au demonstrat cu energia se concentrează în partea de jos a piramidei.

10. Este vorba despre energie electromagnetică sau energie liberă, pe care omenirea din ziua de astăzi nu știe s-o utilizeze. Probabil că oamenii din timpurile demult apuse cunoșteau mai multe secrete ale planetei decât cunoaștem noi în ziua de astăzi. Este mai ușor să folosești o energie liberă, decât să poluezi și să distrugi planeta.

loading...

Comentariile sunt închise.