Take a fresh look at your lifestyle.

10 conspirații care s-au adeverit a fi reale

Conspirațiile sunt numeroase în lumea noastră. Pe cât de multe sunt pe atât de contestate sunt, iar de cele mai multe ori sunt luate în derâdere. Cu toate acestea, există o serie foarte lungă de conspirații, care s-au adeverit a fi reale. Și acestea pentru că s-au creat anumite legături, dar cine știe câte ori mai fi reale și noi nu știm. Iată care sunt acestea:

1. S-au pus viruşi cancerigeni în vaccinuri

Nu toate vaccinurile conţin viruşi cancerigeni. Dar zeci de milioane de americani ( şi nu numai ) au primit vaccinuri cu virusuri cancerigeni în ele, iar acum am aflat că, chiar CDC (Centers for Diseases Control) a recunoscut că acest lucru este adevărat … CDC a eliminat rapid o pagină de pe site-ul lor, care este acum în cache aici , admiţând că mai mult de 98 de milioane de americani au primit una sau mai multe doze de vaccin poliomielita într-un interval de 8 ani, atunci când o parte a vaccinului a fost contaminat cu un cancer care cauzează polyomavirus numit SV40.

S-a estimat că 10-30 milioane de americani ar fi primit o doză SV40 contaminat de vaccin. SV40 este o abreviere pentru virusul simian vacuolating 40 sau virusul simian 40 , un polyomavirus care se găseşte la maimuţe şi la oameni. Ca şi alte polyomaviruses, SV40 este un virus ADN-ului, vinovat de apariţia de tumori şi cancer.

2. ATM-urile vor folosi într-o zi tehnologia de recunoaştere facială

Potrivit Daily Mail , o nouă generaţie de maşini de ATM-uri este în curs de dezvoltate, care va folosi tehnologia de ultimă oră de recunoaştere facială … Astfel, bancomatele greoaie şi greu de folosit vor fi înlocuite cu următoarea generaţie de ATM-uri. Firma de de securitate Diebold a creat un bancomat touchscreen care funcţionează ca un comprimat de calculator , foloseşte recunoaştere facială şi codurile QR pentru a identifica şi autentifica utilizatorii pe baza camerelor de supraveghere…

3. Fluorul este dăunător pentru dinţi

Aceasta este o teorie a conspiraţiei care a fost refuzat pentru un timp foarte lung. Dar acum, chiar şi CNN este admite adevărul … Se pare că guvernul american va micşora doză de fluor din apă potabilă . Poate din cauză că dantura nu a avut de câştigat şi cariile sunt mai multe decât în 1940, când a fost introdus fluorul în apă potabilă ? Poate că au realizat că de fapt alimentaţia este cea care provoacă aceste carii şi fluorul nu ajută la nimic? Sau au găsit alte mijloace de a îndobitocii populaţia ? Fluorul şi Fluorura de Sodiu sunt substanţe toxice şi extrem de periculoase, din ele fabricându-se inclusiv produse precum otravă de şoareci / şobolani, şi un mare număr de pesticide şi insecticide.

4. Folosirea îndelungată a unui celular poate provoca cancer

Poţi face cancer de la utilizarea unui telefon mobil? Ei bine, un număr tot mai mare de studii indică faptul că aceasta este de fapt adevărat … Tot de la CNN aflăm că la cele mai înalte niveluri de expunere – folosind un telefon mobil, o jumătate de oră pe zi, pe o perioadă de 10 ani – studiu a constatat un 40 la sută risc de tumori cerebrale .”Cel mai mare experiment al speciei umane” provoacă riscuri imense asupra sănătăţii oamenilor, putând produce cancer. Oamenii de ştiinţă trag un semnal de alarmă puternic pentru intensificarea cercetărilor, care să evalueze exact riscurile utilizării telefoanelor mobile. O conferinţă ştiinţifică ce se desfăşoară la Londra vă îndemna guvernele din întreaga lume să sprijine cercetările referitoare la utilizarea telefoanelor mobile, ce pot produce cancer la cap, potrivit Daily Mail.

Loading...

Agenţia Internaţională pentru Cercetare în domeniul cancerului a tras un semnal de alarmă anul trecut, când a catalogat telefoanele mobile drept cancerigene.”Pentru prima dată un raport de evaluare ştiinţific afirma atât de clar că un câmp electromagnetic este posibil să fie cancerigen pentru oameni”, a declarat profesorul Darius Leszczynski din Finlanda.”Acesta este cel mai mare experiment tehnologic din istoria speciei umane şi se încearcă să se bage capul în nisip, cu privire la riscurile potenţiale”, a precizat Joel Moskowitz, de la Universitatea California, Statele Unite.

5. Elitele doresc reducerea drastică a populaţiei

Da, mulţi în elită mondială într-adevăr doresc să reducă substanţial populaţia planetei.
David Rockefeller : „Impactul negativ al creşterii populaţiei asupra tuturor ecosistemelor planetei noastre a devenit îngrozitor de evident.”
Fondatorul CNN Ted Turner : „O populaţie totală mondială de 250-300 milioane de oameni, un declin de 95%, de la nivelul actual, ar fi ideal.”
Paul Ehrlich , un fost consilier în probleme de ştiinţă al preşedintelui George W. Bush şi autor al Population Bomb : „Pentru mintea noastră, vindecarea fundamentală, reducerea la scară a întreprinderii umane (inclusiv mărimea populaţiei), pentru a menţine consumul agregat în cadrul capacităţii de suport a Pământului este evident, dar prea mult neglijat sau negat ”
Consilier în probleme de ştiinţă al lui Barack Obama, John P. Holdren : „Dezvoltarea unei capsule de sterilizare pe termen lung, care ar putea fi implantat sub piele şi eliminate atunci când sarcina este de dorit deschide posibilităţi suplimentare pentru controlul fertilităţii coercitiv. Capsula poate fi implantat la pubertate şi ar putea fi detaşabil, cu permisiunea oficială, pentru un număr limitat de naşteri. ”
Bill Maher personalitate HBO : „Eu sunt pro-alegere, eu sunt pentru sinucidere asistată, eu sunt pentru sinucidere regulată. E prea aglomerat, planeta este prea aglomerat şi avem nevoie pentru a promova moarte. ” Ca să fim în asentimentul dumneavoastră domnule Maher puteţi să deschideţi calea şi să ne arătaţi cum o să vă sinucideţi dvs. iar noi o să privim… La vorbă toţi sunt buni pentru că nu este în discuţie familia lor său persoana lor… iar lista poate continua !

6. NSA împreună cu majoritatea serviciilor secrete ne spionează telefoanele, calculatoarele şi tranzacţiile financiare

Unii ar spune că datorită lui Edward Snowden, am învăţat mult mai multe despre modul în care NSA şi alte guverne spiobneaza populaţia. Însă acest lucru nu este o noutate. Cel puţin nu pentru oamenii cu un minim de bun simţ şi care folosesc creierul şi la altceva decât la a naviga pe Facebook sau a schimba canalele TV. Eu văd toată afacerea asta cu Snowden o mare manipulare dar în acelas timp este un test pentru populaţie. Ce au făcut oamenii când le-au fost aduse dovezi incontestabile că sunt ascultaţi, filmaţi şi filaţi mai rău decât un regim comunist sau fascist ? Exact… nimic. Aşa că poate ne merităm soarta !

7. Rezerva Federală Americană este o maşină proiectată pentru a crea inflaţie

Rezerva Federală este un cartel bancar privat, care a fost creat de către bancheri şi care serveşte interesul bancherilor. Acesta a fost conceput pentru a creşte mereu datoria naţional al Statelor Unite şi de a crea mereu inflaţiei. Prin definiţie, o înţelegere este un grup de companii independente care se unesc pentru a controla producţia, de stabilire a preţurilor şi de comercializare a membrilor săi. Un cartel reduce efectiv concurenţă şi creşte profitabilitatea. Printr-un monopol comun, în afaceri bancar şi financiar, Rezerva Federală a fost forţând public să plătească preţuri mai ridicate pentru toate bunurile şi serviciile, apoi altfel ar fi cerute în temeiul liberei concurente-intreprindere în care industria. Federal Reserve este nimic mai mult decât o înţelegere de private banking de mascare în spatele iluzia de a face parte din guvernul Statelor Unite.Ei de fapt conspira pentru a menţine şi de a crea datoriei perpetue şi au influenţat foarte mult declinul U.S. Dar surpriza ( sau nu ) este că nu doar Federal Reserve este o bancă privată, ci majoritatea băncilor federale sau naţionale de pe glob. Toate, mai puţin cele din statele dictatoriale, aparţin grupurilor de interese ce deţin puterea pe planeta asta.

8. „Guvernul SUA şi Monsanto îşi unesc forţele împotriva Oponenţilor Alimentelor Modificate Genetic”

Se pare că sistemului nu-i place de cei care încearcă să stea în calea de alimentelor modificate genetic. Un raport de investigaţie al unui mare cotidian de investigaţie din Germania (Süddeutsche Zeitung) susţine că Monsanto, armata americană şi guvernul Statelor Unite au colaborat pentru a urmări şi de a perturba atât activiştii anti-OMG şi oameni de ştiinţă independenţi, care studiază efectele negative ale alimentelor modificate genetic . ()
Raportul intitulat, “The Sinister Monsanto Group: ‘Agent Orange’ to Genetically Modified Corn” a descris un nou ultramoderne război cibernetic purtat împotriva ambele părţi, eco-activisti şi oameni de ştiinţă independenţi, de către suporteri şi foşti angajaţi ai Monsanto, care au preluat, uneori, mesaje de rang înalt din administraţia americană. Raportul arată ca nunii au legături profunde cu industria militară, inclusiv CIA.

Un alt articol ne anunţă că cea mai mare armată de mercenari din lume, Blackwater a fost vândut la multinaţional Monsanto. Blackwater, a fost redenumit în 2009 după ce a devenit faimos în lume, cu numeroase rapoarte de abuzuri în Irak, inclusiv masacre de civili. Acesta rămâne cel mai mare contractant privat al Departamentului de Stat al SUA „servicii de securitate”, care practică terorismul de stat prin acordarea guvernului posibilitatea de a nega.

Aproape simultan cu publicarea acestui articol în The Nation, s-a raportat achiziţionarea de 500.000 de acţiuni ale companiei Monsanto, pentru mai mult de 23 milioane dolari de la Bill şi Melinda Gates Foundation, care, cu această acţiune finalizată excursie de mască de „filantropie . „O altă asociaţie care nu este surprinzător.

Este o căsătorie între cele două monopoluri cele mai brutale din istoria industrialismului: Bill Gates controlează mai mult de 90 la sută din cota de piaţă de calcul de proprietate şi Monsanto aproximativ 90 la sută din piaţa mondială de seminţe transgenice şi ale seminţelor comerciale mai globale. Nu există în alte monopoluri sectorul industrial atât de vaste, a căror existenţă este o negare a principiului lăudatei a „concurenţei pe piaţa”, a capitalismului. Atât Gates şi Monsanto sunt foarte agresive în apărarea lor monopoluri pe cai ilegale.

9.Dronele militare nu sunt doar pentru uz militar… Sunt folosite la spionarea civililor !

Dronele spion militare ale Statelor Unite sunt atât de avansate tehnologic încât pot vedea ce telefon are o persoană, de la o înălţime de peste 5.300 de metri. Ele sunt dotate cu un sistem ARGUS-IN care poate vizualiza o suprafaţă de 38,8 kilometri pătraţi într-o singură imagine.

Capacitatea de zoom a sistemului poate detecta un obiect foarte mic, de numai 15 centimetri pe teren. Sistemul dezvoltat de către compania BAE Systems este parte a proiectului DARPA în valoare de 18 milioane de dolari. O cameră de supraveghere din aer poate oferi militarilor SUA posibilitatea de a urmări mişcările unui întreg oraş în timp real, ca şi Google Street View.

Sistemul ARGUS-IN poate fi montat pe dronele fără pilot pentru a surprinde imagini de o claritate incredibilă de 1800 MP, adică este de 225 de ori mai sensibilă decât o cameră a unui iPhone. „Este important că publicul să ştie că unele dintre aceste capacităţi există”, a spus Yiannis Antoniades, inginerul de la compania BAE care a proiectat sistemul.

drone

Oamenii de ştiinţă americani au întocmit planuri pentru o nouă generaţie de drone nucleare, capabile să zboare deasupra unor regiuni izolate ale globului timp de luni în şir, fără a avea nevoie de realimentare. Programele de ultima generaţie pe care se bazează fac că dronă să se descurce perfect chiar şi fără controlul din telecomanda.

Administraţia Federală a Aviaţiei estimează că în mai puţin de 20 de ani peste 30.000 de drone vor zbura deasupra teritoriului SUA, fapt ce a alarmat asociaţiile care militează pentru apărarea drepturilor civile ale cetăţenilor americani. Reprezentanţii acestor organizaţii susţin că astfel se încalcă dreptul la viaţa privată şi cel de al 4-lea amendament al Constituţiei.

10.”Medicamentele prescrise de către doctori omoară un număr mare de americani”

În fiecare an, sute de mii de americani sunt ucişi de droguri pe bază de prescripţie medicală. Ceea ce urmează este un scurt fragment dintr-un articol Vanity Fair intitulat ” Medicina mortală„…

Medicamentele prescrise ucid aproximativ 200.000 de americani în fiecare an. Va contiua oare numărul să crească acum când majoritatea studiilor se efectuează în străinătate ppe oameni fără adăpost sau prea săraci ori neinformaţi în a pune întrebări în legătură cu medicamentele administrate? Încă un exemplu că companiile farmaceutice experimentează medicamente pe populaţie fără ca cineva să intervină .

loading...

Comentariile sunt închise.