Take a fresh look at your lifestyle.

09.09.2012 – Ziua in care ceasul Illuminati a incetat sa bata! A inceput o noua era?

O veche teorie a conspirației susține că ceasul Illuminati s-ar fi oprit în data de 9.09.2012, adică ieri. Nu s-a știut niciodată ceea ce reprezintă această dată şi de-a lungul timpului mai mulţi au încercat să decodifice acest ceas. Există voci care susțin că interpretarea este eronată şi că celebrul ceas nu se oprește niciodată din măsurarea timpului, dar iubitorii teoriei conspirației nu accepta nici în ruptul capului acest lucru.

În conformitate cu reportajul alăturat, se presupune că în dată de 9 septembrie 2012 s-a produs alinierea  Terrei cu planeta pitică Ceres. Alinierea se pare că reprezintă punctul culminant în evoluția Illuminati şi din această cauză ceasul încetează să mai contorizeze secundele. Acest fapt ar putea indica sfârșitul unei perioade de dominație profundă. Odată ce noua eră Illuminati este începută cu siguranță că se vor schimba foarte multe aspecte sociale, politice, economice şi nu în ultimul rând spirituale în întreaga lume.

Interpretarea grupului Anonymous  referitoare la oprirea ceasului Illuminati este caracterizată de trecerea în era Evului Mediu a internetului. Aceasta eră este definită de haos şi instabilitate. Noi viruși informatici apar şi singurul lor scop este să destabilizeze  rețeaua web.

„Pentru a face posibil acest plan, pe internet circulă un virus, în format HTML, ce nu poate fi detectat de niciun program  antivirus și care distruge bazele de date. Transmiterea sa este relativ simplă, el se afișează sub forma unui cod HTML şi atunci când cineva copiază un text de pe un site, virusul urmează sursa. Odată ajuns în calculator sau pe interfața altui site începe să-și facă treaba distrugând sistemul, sau pune stăpânire pe baza de date. Acest virus trebuie să fie deja pe internet şi dacă nimeni nu face nimic, în cel mai scurt timp foarte multe site-uri o să-şi găsească sfârșitul.”, scrie un membru Anonymous pe blog-ul său.

Explicația clară pentru dată de 9.09.2012 o puteți găsi în materialul de mai jos.

Loading...

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și