Conspiratii

Wikileaks: Kennedy a fost asasinat pentru că dorea să spună lumii adevărul despre Lună și o specie extraterestră

O nouă teorie, dezvăluită de Wikileaks, sugerează că motivul principal pentru care J.F. Kennedy a fost asasinat este dezvăluirea adevărului cu privire la aparatele de zbor extraterestre care se aflau în acea perioadă în custodia CIA.

De-a lungul timpului s-au vehiculat numeroase teorii cu privire la asasinarea lui Kennedy și adevărul nu a fost niciodată scos la iveală. Noi documente, făcute publice de Wikileaks, sugerează că acesta a fost asasinat în Dallas pentru că dorea cu ardoare să le prezinte americanilor adevărul despre extratereștri.

Mai mult de atât, chiar cu o săptămână să moară, Kennedy a luat legătura cu Jesus Angleton, şeful CIA divizia Contraspionaj la acea vreme, și i-a prezentat planul să cu privire la viitor.

Președintele american dorea să colaboreze cu Rusia în vederea realizării unei misiuni comune pe Lună. Această misiune avea la bază deconspirarea adevărului cu ceea ce se petrece pe Lună. Este limpede faptul că pe biroul președintelui american au ajuns mai multe documente secrete care legau Luna de o specie extraterestră.

În aceeași vreme, CIA deținea în custodie mai multe OZN-uri. Acestea au fost studiate amănunțit și concluzia a fost că specia extraterestră care le construise are o legătură cu Luna.

S-a vehiculat ideea că fostul președinte american ducea un război personal cu CIA și făcând publice informații secrete despre extratereștrii care vizitează Terra, atunci perspectiva s-ar fi schimbat.

loading...

În urma unui interviu cu revista Second Look din 1979, Marchetti a ridicat câteva semne de întrebare despre implicarea avută de CIA vis-a-vis de inteligenţă extraterestră şi OZN-uri.

Marchetti a declarat că el crede că America a fost vizitată de fiinţe extraterestre şi se întreba de ce guvernul nu doreşte să recunoască public această vizită. A mai spus că NASA deţine informaţii ce pot confirma aceste vizite.

Abraham LincolnJohn F KennedyJFK - Wikileaks: Kennedy a fost asasinat pentru că dorea să spună lumii adevărul despre Lună și o specie extraterestră

Potrivit opiniilor populare, subiectul OZN devenise o problemă de securitate naţională după ce Preşedintele Truman a sancţionat înfiinţarea unei agenţii ce avea ca responsabilitate principală delegarea unor activităţi speciale pentru interceptarea OZN-urilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top