X-Files

VIZITATORII, CREATORII CIVILIZAȚIEI PRIMORDIALE

Umanitatea face parte din marea comunitate galactică. Omul a evoluat, s-a dezvoltat, totuși, contactul cu civilizațiile extraterestre se lasă așteptat sau cel puțin așa susţin reprezentanții marilor puteri.

Nu știm daca suntem pregătiți pentru un astfel de contact. Oamenii de știință sunt împărţite în ceea ce privește acest aspect. Sunt mulți care cred că a intra în contact cu o civilizație extraterestră poate avea consecințe catastrofale pentru omenire.

Alți specialiști consideră că extratereștrii acționează asupra omenirii de mult timp. Mentalul uman este influențat de forțe extraterestre. Într-un raport semnat de mai mulți oameni de știință se spune că deja pe planeta noastră există o rasă hibridă creată prin mutații genetice și care va prelua controlul.

Vizitatorii, așa sunt numiți creatorii acestei rase, acționează de mult timp pe planeta noastră, realizând experimente care sunt extrem de periculoase pentru omenire. Scopul acestor intervenții este acela de a distruge umanitatea și valorile ei.

Raportul menționează că încă din anul 1930, oamenii, prin societățile oculte, au intrat în contact cu extratereștri. Se face referire la societatea secretă Thule în cadrul căreia activau persoane cu capacități mediumince excepționale care telepatic au intrat în contact cu extratereștri.

În anul 1934, Germania construia primele aparate de zbor pe bază de impulsie magnetică. În anul 1938, nemții au colonizat Antarctida unde au construit baze pentru cercetarea geneticii umane. După cel de al Doilea Război Mondial, aceste experimente au continuat în laboratoare din America de Sud și Antarctida, sub numele de Operațiunea Paperclip.

loading...

În perioada anilor 1950, SUA, prin președintele Eisenhower, au avut mai multe contacte cu extratereștri. Tratatul semnat în anul 1954 între cele două părți a purtat numele de Granada, în urma căruia SUA au beneficiat de tehnologie extraterestră derulată în cadrul proiectului Majestic 12.

Americanii au dat acces extratereștrilor la experiențe care s-au realizat pe animale, iar mai târziu, chiar pe oameni, situație care a dus la un adevărat război între americani și extratereștri.

În toate cazurile de răpiri de persoane, extratereștrii au fost interesați de organele și fluidele sexuale. În lumea științifică, există specialiști care sunt susținătorii teoriei conform căreia oamenii sunt creația unei civilizații extraterestre. În susținerea acestei teorii ei invocă faptul că după zeci de mii de ani, omul nu este adaptat pe deplin mediului terestru.

Suntem un experiment care nu a reușit în totalitate. Diferitele forme de cancer sunt rezultatul acestei neadaptări. Se vorbește despre involuția umanității care va conduce la sfârșitul umanității.

În majoritatea textelor vechi întâlnim referiri la demiurgi, zei, creaturi cu puteri supranaturale, vizitatori veniți din Univers și implicarea acestora în viața vechilor civilizații.

Nici astăzi nu este cunoscută originea sumerienilor. Se cunoaște că au precedat pe babilonieni și că aveau cunoștințe care depăşeau cu mult condiția lor.

În jurul anului 3800 î.Hr., se formează o civilizație misterioasă care conform unor oameni de știință a venit de undeva din necunoscut.
Sumerienii sunt considerați civilizația primordială din care s-au dezvoltat alte civilizații.

loading...
To Top