Vise care se adeveresc. Cazuri rezolvate în urma viselor premonitorii

Vise care se adeveresc. Cazuri rezolvate în urma viselor premonitorii

Există numeroși oameni, care au vise care se adeveresc. Acestea mai sunt cunoscute și sub numele de vise premonitorii. Înainte de mari catastrofe sau tragedii, au fost multe persoane care au prezis aceste catastrofe. Cauza a fost visul premonitoriu pe care aceștia l-au avut.

Vise care se îndeplinesc


La sfârşitul secolului al XIX-lea, parapsihologii fac primele cercetări cu privire la visele premonitorii, considerate un proces al logicii inconştiente. Dacă visele premonitorii sunt reale, transmit informații despre viitor, concepţia lineară despre spaţiu-timp, este greșită. Această concluzie aparține specialiştilor în fizica cuantică.

În anul 1982, fizicianul Alain Aspect a demonstrat că informațiile pot călători între două particule cu o viteză mai mare decât a luminii, inversând timpul. John Barker este fondator al Central Premonitions Registry și de-a lungul timpului a analizat zeci de mii de vise premonitorii. El a ajuns la concluzia că acestea preced cu 2-3 zile producerea unui eveniment.

Visele comune sunt, de regulă, incoerente. Ele conţin secvenţe din trecutul nostru, din evoluţia personalităţii noastre. Visele premonitorii sunt precise, clare, depășesc bariera dintre vis și realitate. Ele sunt atât de puternice, încât subiectul este extrem de marcat.

Psihanaliştii Freud și Jung au cercetat diferențele dintre cele două tipuri de vise, încercând să decodeze simbolurile care se produc. S-au lovit de o barieră. Simbolurile sunt personale, țin de inconştientul fiecăruia dintre noi, de modul în care reacţionam la stimulii din exterior. Un animal, o culoare reprezintă un mesaj aparte pentru fiecare dintre noi.

Avionul care se prăbușește


vise care se adeveresc

Anul 1979, Ohio. David Booth are de câteva nopți același vis. Se află pe aeroport unde admiră avioanele. Un avion ratează decolarea, iese de pe pistă, după care urmează o explozie puternică, țipete, ambulanțe.

Visul se repetă obsesiv. Booth a ascuns acest coșmar, dar după câteva zile merge la un psihiatru care-l sfătuiește să telefoneze la aeroportul din Cincinnati. Compania American Airlines ia măsuri speciale de securitate, după telefonul lui Booth.

Fatidicul se produce, în 26 mai, pe aeroportul din Chicago. Un avion American Airlines iese de pe pistă, în momentul decolării și 273 de persoane vor fi ucise. După producerea tragediei, coșmarul lui Booth nu s-a mai repetat.

Este dificil să admitem o astfel de situaţie şi totuși ea este reală, consemnată de către autoritățile aeroportului din Cincinnati. Booth a sunat la acest aeroport, dar tragedia s-a produs în Chicago. Avionul din coșmarul lui Booth aparținea companiei American Airlines, situație confirmată de realitate, dar decola din Cincinnati.

Vise care se adeveresc – Explozia anticipată


vise care se adeveresc

O altă întâmplare din seria vise care se adeveresc este cea a unei explozii. Anul 1979, Philadelphia. Helen X, și-a dorit anonimatul, se trezește, dis de dimineață, cu mama ei la ușă. Aceasta locuia la câteva case distanță. O întreabă pe fiica sa, pentru ce a venit la ușa ei și ce voia să-i comunice.

Fiica îi spune că nu a ieșit din casă și că totul este o închipuire. După câteva minute, o explozie puternică s-a produs pe stradă. În imobilul în care locuia bătrâna avusese loc o explozie. Nimeni nu a putut da o explicație față de ceea ce s-a întâmplat. A avut bătrâna o premoniție sau un vis premonitoriu?

Visele sunt uneori premonitorii


Anul 1966, Țara Galilor. Eryl Mai Jones, o fetiță de nouă ani, s-a trezit dimineața și a spus că a avut un vis, în care se ducea la școală, dar școala nu mai era. Două zile mai târziu, școala din Aberfan, un oraș minier, a fost distrusă de prăbușirea unui deal din apropiere. Au murit 139 de copii, printre care și Eryl.

Femeia care a dispărut


vise care se adeveresc

Cotidianul indonezian Tribunnews a publicat un articol cu privire la o întâmplare care s-a petrecut în ianuarie 2017. O femeie de 53 de ani a dispărut în valurile oceanului, în timp ce înota alături de fiul și sora sa.

Autoritățile au început o amplă operațiune de căutare care a durat câteva zile. Din păcate, trupul femeii nu a fost descoperit. După un an și jumătate de la producerea nefericitei întâmplări, tatăl femeii dispărute a avut un vis în care, fiica sa era pe plaja unde se produsese tragedia.

Pentru ca visul s-a repetat, familia hotărăşte să se deplaseze la locul dispariției. Corpul femeii a fost descoperit la o distanța de 500 m fata de locul dispariției. A fost chemat un medic care a constatat că femeia nu era moartă, ci inconştienta.

Analizele efectuate mai târziu au relevat că femeia nu suferise răni grave. După câteva zile de spitalizare, aceasta și-a revenit. Două întrebări nu-și au răspunsul în această întâmplare. Prima se referă la situația femeii care a fost găsită pe plajă la 18 luni de la dispariţie, iar cea de a doua, la visele pe care tatăl sau le-a avut în mod repetat.

Alte vise care se adeveresc


Marea Britanie și SUA au deschis mai multe birouri unde persoanele care au avut vise premonitorii sunt invitate să vină și să le povestească. Californienii sunt îngroziți că un mare cutremur se va produce.

Un alt caz celebru este cel al scriitorului Morgan Robertson. El a scris un roman despre un un vapor, cel mai mare construit vreodată, care se numea Titan.

Loading...

Romanul a fost publicat în anul 1890. Vaporul în cauză avea 2500 de pasageri, cântărea peste 70000 de tone și avea 24 de bărci de salvare. Titan va pieri în apele Atlanticului, în urma ciocnirii cu un iceberg.

În 14 aprilie 1912, se produce drama Titanicului. Similitudinile sunt tulburătoare. Printre victime a fost și un jurnalist, Stead, care a făcut recenzia cărții lui Robertson.

vise care se adeveresc

În anul 1979, fundația Mind Science Fundation, San Antonio, face apel la persoanele cu capacități extrasenzoriale să-i ajute pentru a descoperi unde se va prăbuși capsula Skylab, care scăpase de sub controlul agenției spațiale.
Jeanne Dixon, o celebră clarvăzătoare a precizat cu precizie locul unde se va prăbuși capsula spațială. Tot ea a prezis asasinarea președintelui Kennedy.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (1)