Descopera lumea

VATICANUL, SECRETE CARE POT SCHIMBA LUMEA

0

Arhivele Vaticanului sunt o enigmă și suscită interesul tuturor. Multe dintre aceste documente ar schimba lumea dacă ar fi date publicității.

Începând cu secolul al XVIII-lea, niciun papă nu a mai permis accesul la aceste documente. Aceste documente au un impact psihologic dar, și unul istoric.

Se spune că există 105 documente strict secrete, dintre acestea 20 nu au fost dezvăluite până acum. Multe dintre acestea sunt scrisori papale către Hitler, scrisoarea regelui Henric, prin care anunță Vaticanul că renunță la catolicism.

Alte documente fac referire la levitație, teleportare, cronoportare. Alte documente fac referire la începuturile creștinismului, care dacă ar fi cunoscute ar zgudui lumea.

Un document important este adresat de Papă către președintele Rooswelt, în care se opunea constituirii statului Palestina.
În mai 2015, purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi a declarat că Vaticanul a recunoscut existența statului palestinian.

De-a lungul tipului, Vaticanul a încercat să țină departe de ochii publicului arhiva și biblioteca, în care sunt peste 53000 de cărți.
În unele dintre aceste cărți este prezentată personalitatea lui Iisus, dar și multe lucruri pe care creștinătatea nu le cunoaște. Alte cărți fac referință la locațiile secrete unde s-ar afla Chivotul Legii, Sfântul Graal, și alte obiecte care au zguduit istoria din temelii și au dat naștere la multe legende.

loading...

Vaticanul a ascuns diferite profeții și mesaje pe care le-a dat Fecioara Maria. Există o serie de documente și cărți la care au acces doar patru cardinali, apropiați ai Papei, și Papa însuși.

Pe lângă Apocalipsa după Ioan care apare în Noul Testament, Vaticanul are documente despre sfârșitul lumii. Acestea nu pot fi prezentate publicului pentru că s-ar crea o isterie în masă.

Alte documente prezintă legăturile pe care Vaticanul le-a avut cu naziștii, sovieticii și americanii. Vaticanul a jucat un rol covârșitor în pierderea sau câștigarea unor războaie.

Pe lângă cărțile de cult, Vaticanul are o colecție de texte eretice. Ne referim la magia neagră și magia albă. Savantul Miceal Ledwith a fost un apropiat al papei Benedict și a avut acces la anumite documente. El a făcut o afirmație care poate răsturna teoria latinității.

El susține că latina cultă se trage din limba română străveche. Locuitorii din Carpați sunt părinții limbii latine, a declarat savantul.

vatican1 - VATICANUL, SECRETE CARE POT SCHIMBA LUMEA

Conform afirmațiilor sale, teoria latinizării este una falsă. Războaiele dintre daci și romani au fost fratricide, între popoare de aceeași origine.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.