Mistere

Sunet înfricoșător înregistrat în Groapa Marianelor! Să provină de la extratereștrii?

Sunete ciudate au fost înregistrate recent în Groapa Marianelor. Acestea i-au șocat pe oamenii de știință, care nu au nicio explicație cu privire la originea lor , dar chiar și așa le-au comparat cu turtirea unor structuri metalice masive.

Groapa Marianelor se află la nord de ecuator în apropiere de Insulele Mariane ce aparțin de Melanezia. Groapa se află situată la circa 2.000 km est de Insulele Filipine și la sud de insula Guam. La nord groapa se continuă în groapa Bonin, care continuă, la rândul ei, mai departe în nord în groapa Japoniei.

Groapa Marianelor este cel mai adânc punct de pe suprafața Pământului, aflat în Oceanul Pacific și având 11.022 m adâncime. Ea a avut în trecut 10.911 metri.

În urmă cu câteva luni, oamenii de știință au asistat stupefiați la un eveniment straniu, care se petrecea în Groapa Marianelor. Un sunet înfricoşător, metalic, așa cum l-au numit specialiștii, pe o frecvență cuprinsă între 38 Hz și 8000 Hz, a fost înregistrat în cel mai adânc loc de pe Pământ.

La prima vedere, în această groapă nu ar avea cum să trăiască nicio vietate care să emită sunete de înaltă tensiune. Mai mult de atât, nicio ființă de pe Terra nu scoate un asemenea sunet.

Pentru că oamenii de știință nu au găsit nicio explicație logică acestor sunete misterioase, au fost emise două ipoteze. Una se referă la extratereștrii, care se presupune că au o bază secretă chiar pe fundul oceanului, iar cea de-a doua exprimă ideea cum că Terra se află într-un proces dramatic de schimbare și aceste sunete marchează tranziția.

loading...

sunete - Sunet înfricoșător înregistrat în Groapa Marianelor! Să provină de la extratereștrii?

Nimeni nu poate spune cu adevărat de unde provine acest sunet suspect, dar cel mai bine este să-l ascultați și să trageți singuri concluziile.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top