Studiu: Entități multidimensionale controlează conștiința umană

Revista de specialitateSouth African Journal of Science” a publicat un studiu, realizat de o echipă de specialiști din cadrul Universității Cape Town, cu privire la legătura între conștiința umană și gestionarea ei de către entitățile non-umane provenite din alte dimensiuni.

Metoda Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom. Cu ajutorul acestei metode se poate fotografia aura în spectrul său complet și pornind de la aceste informații de bază, specialiștii din Africa de Sud au reușit să tragă numeroase concluzii cu privire la interacțiunea dintre entitățile din alte dimensiuni și conștiința umană.

Inițial, studiile au pornit de la inventarea unui aparat cu care se poată măsura energia care se află în jurul unui om. Apoi s-au luat mai mulți voluntari pentru a fi măsurați și supuși unor teste aferente. În acest sens, s-a putut stabili o relație impresionantă între conștiința voluntarilor și entitățile provenite din alte dimensiuni.

Chiar pare de-a dreptul fantastic, aceste creaturi non-umane au un modus operandi specific pentru a penetra mantia cu care este îmbrăcat corpul uman. Aceasta este alcătuită din trei straturi: planul fizic, cel astral și apoi cel spiritual. Atunci când individul generează un anumit tip de gânduri sau un comportament care poate produce o breșă în mantie, entități din alte dimensiuni pot pătrunde și pune stăpânire pe planurile spirituale ale sale. Pasul imediat următor este preluarea controlului conștiinței, pentru ca în cele din urmă întreg corpul uman să fie controlat de aceste entități necunoscute.

Loading...

Pentru a demonstra acest procedeu, oamenii de știință au realizat mai multe fotografii, într-un laborator specific, care arată cum entitățile pot pune stăpânire pe conștiința umană. Fotografiile în cauză arată stadiul inițial al penetrării și după cum se poate observa ele sunt înfricoșătoare.

aura-with-without-amulets

Interesant este faptul că aceste entități spirituale au generat două tipuri de energii, unele au emanat energie pură, motiv pentru care au fost numiteentități pure”, iar celelalte cu energie negativă,entități negre”. Prezența fiecărui tip de entitate a fost în legătură directă cu modul de gândire al subiectului, dacă acesta genera energie negativă, atrăgea entități negative și invers. Astfel, s-a stabilit că există o relație certă între starea psihofiziologică a unei persoane și aura sa.

aura

Pentru a nu degrada puritatea experimentului, cercetătorii s-au dat drept jurnaliști și subiecții au crezut că sunt intervievați cu privire la anumite aspecte sociale, economice și politice din Africa de Sud. În consecință, specialiștii au stabilit că toți oamenii, indiferent de comportamentul sau modul lor de gândire, sunt infestați de entități din alte dimensiuni, diferența este făcută doar de energia pozitivă și cea negativă.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)