Descopera lumea

STAREA TETA, SPIRITUALITATE ȘI CREAȚIE

0

Activitatea creierului crează modele de energie electrică. Există patru tipuri de semnale pe care le dă creierul. Undele beta au o frecvență de până la 30 de Hz și sunt specifice ritmului din starea de veghe. Creierul este focalizat asupra lumii din afara sa.

Undele alfa au o frecvență de până la 12 Hz și sunt specifice perioadei de relaxare și calm și se produc atunci când oamenii au ochii închiși.

Undele teta se produc în starea de somnolență și au o frecvență de până la 7 Hz. Starea teta este însoțită de imagini imprevizibile. De regulă, aceste imagini sunt însoțite de amintiri din copilărie. Este o stare misterioasă cu un mare potențial de creație.

Undele delta au o frecvență de până la 4 Hz și sunt specifice stării de somn profund, de regenerare fizică. Cercetătorii au fost interesați de starea teta care este cea mai fascinantă dintre stări, în care se produc fenomene care scot la iveală cele mai ascunse stări și gânduri ale persoanei. Se spune că starea teta îi face pe oameni să aibă un nou tip de conștiință.

Călugării tibetan folosesc această stare pentru incursiunile lor spirituale. Le trebuie 20 de ani de antrenament pentru a accede într-o astfel de stare. Multe invenții și descoperiri au fost realizate în starea teta. Chimistul Kekule a descoperit lanțurile de atomi câns se afla într-o astfel de stare.

Creierul uman, scos din învelișul său protector, craniul, arată ca o jumătate de miez de nucă, brăzdat adânc și despărțit în două părți printr-un canal. Aceste părți sunt numite lobi și sunt conectate prin fascicole de nervi. Afectarea părții stângi a creierului are efecte asupra mentalului și a capacității fizice.

loading...

spirit - STAREA TETA, SPIRITUALITATE ȘI CREAȚIE

După anumite operații radicale, de separare a celor doi lobi, medicii au constatat că fiecare lob poate funcționa independent. Emisfera dreaptă a creierului controlează partea stângă a corpului și invers. Spre deosebire de lobul drept, cel stâng determină gândirea analitică, logică, cu o orientare în timp.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.