Socant: O intreaga retea de coridoare subterane antice uneste continentele lumii

O mai veche teorie a unui întreg sistem de tuneluri din adâncul pământului s-a născut în anul 2003, în apropierea orașului Solnechnogorsk (Rusia), chiar pe malul lacului Bezdonnye. O legendă, care circulă de sute de ani prin zona respectivă, spune că lacul cu pricina este legat prin canale subterane cu marile oceane ale planetei. În timpuri străvechi, ca prin minune, ieşeau din lacul Bezdonnye epave ale unor vapoare care s-au scufundat prin diverse locuri în lume. Aceasta este cauza pentru care localnicii au început să creadă că lacul este legat prin diverse canale sau tuneluri cu oceanele din lume.

O întâmplare cu adevărat ciudată

O altă întâmplare ciudată care s-a petrecut într-una din zilele anului 2000 a fost descoperirea de către un localnic a unei veste de salvare care plutea pe malul lacului. Judecând după eticheta ataşată vestei, ea a aparţinut marinarului american Sema Belovsky, care servise pe distrugătorulCowell”, al forţelor navale americane. Distrugătorul a fost aruncat în aer de către terorişti la data de 12 octombrie 2000, în portul Aden, Yemen. În explozie şi-au pierdut viaţa patru marinari printre care şi Belovsky care a fost declarat dispărut.

După mai multe analize asupra vestei de salvare, specialiștii au declarat că a aparținut într-adevăr soldatului american. Întrebarea rămâne cum a putut această veste să cântărească mai mult de 4000 de kilometri pentru a ajunge pe lacul rusesc?

Pornind de la ideea că Oceanul Indian este legat de Rusia printr-un tunel impresionant, oamenii de ştiinţă au pornit adevărate procese de analiza. Aceste tunele există cu adevărat şi se preconizează că au o vechime de mai bine de 30 de milioane de ani.

Tunelurile din adâncuri

De mai multe ori speologii sau chiar minerii au atras atenția asupra existentei unor tunele ciudate prin subteranul Pământului. Au fost descoperite nişte galerii care au fost create cu o tehnologie uimitoare pentru că pereţii ascund miraculos procesele naturale. Aceste tuneluri au fost construite pentru a-i proteja pe antici de ceea ce se întâmplă la suprafaţa planetei. Toate structurile din subteran au direcţii clare, deci este cert că anticii au folosit tehnologii impresionante pentru dezvoltarea acestui sistem. Doar cu ajutorul sateliţilor se poate săpa un tunel de o precizie atât de clară. Pe lângă acest fapt, pereţii au avut parte de un tratament special, împotriva umezelii, în acest fel s-au conservat timp de milioane de ani.

Tuneluri similare au fost descoperite peste tot în lume, în Rusia, Germania, pe sub piramidele din Egipt, Ierusalim, şi multe alte zone. Probabil ca în trecutul îndepărtat cei care au trăit pe Terra au conectat această reţea de tuneluri pentru a se proteja fie de schimbările prin care trecea Pământul sau împotriva altor civilizații ostile.

Tunelurile din Crimeea

Peninsula Crimeea este străpunsă de o rețea complexă de tuneluri, parte dintre ele plecând din Peștera de Marmură sau Poarta de Aur, una dintre cele mai populare cavități din lume. Numele vine ca urmare a faptului că are formațiuni din marmură de calcar. Într-un top al speologilor, este pe locul cinci ca frumusețe și complexitate. Este situată în muntele Chatyr Doug, la o altitudine de 920 de metri deasupra nivelului mării. După coborârea în peşteră vizitatori sunt întâmpinaţi de o sală imensă, în formă de tub, de aproximativ 100 de metri lungime și 28 de metri înălțime. Peștera are patru cavități, jumătate dintre ele umplute cu blocuri de piatră, prăbuşite din cauza cutremurelor și alunecărilor de pământ.

în Caucaz, în defileul sub Gelendzhik, din timpuri antice a fost descoperită o mină, săpată vertical, cu un diametru de aproximativ cinci metri, și o adâncime de 100 m. Caracteristic acestei mine sunt pereții netezi, care arată de parcă ar fi topiți. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că șlefuirea pereților a fost făcută sub efecte termice și mecanice, care au creat un strat extrem de rezistent cu grosimea 1-1,5 mm. Cu ajutorul tehnologiei moderne crearea unei astfel de structuri este imposibilă. În plus, mână este puternic radioactivă. Dar speologi din Crimeea au găsit o cavitate mare în partea de sus a muntelui Ai-Petri şi tuneluri vechi care conectează peninsula Crimeea cu Caucaz. În timpul unei expediții, ufologii din Caucaz au stabilit că, sub creasta Uvarov, vizavi de muntele Arus, există tuneluri vaste, dintre care unul duce spre peninsula Crimeea prin orașul Krasnodar, Eisk, Rostov-pe-Don, ajungând până în regiunea Volga.

Acest sistem de tuneluri pare să existe peste tot în lume. Fiecare continent este conectat cu celelalte şi fiecare regiune este conectată cu o alta. Probabil că în viitorul apropiat, dacă Pământul va intra într-o etapă de distrugere a vieţii, vom putea să ne folosim de aceste coridoare subterane pentru a ne menţine specia.

CATEGORIES
TAGS
Share This
>