Profetii

SIR ISAAC NEWTON, PROFEȚII PRIVIND APOCALIPSA

Sir Isaac Newton a murit în anul 1727. A fost unul dintre marii oameni de știință ai omenirii. Cu toate acestea a fost preocupat de religie, misticism, alchimie. Cercetătorii de la Universitatea Cambridge au studiat peste 7500 de documente și note care au aparținut celebrului om de știință.

Printre aceste mii de documente a fost descoperită o notă in care Newton făcea o predicție cu privire la sfârșitul lumii, care se va produce în anul 2060. Această predicție se bazează pe calcule matematice și pe Cartea lui Daniel din Vechiul Testament.

S-a spus despre Isaac Newton că este ultimul magician. El a studiat și a încercat să descifreze misterele societăților sumeriene și babiloniene. A fost preocupat de alchimie realizând cercetări privind transmutarea metalelor.

Newton s-a născut în anul 1642, la câteva luni după ce tatăl său murise. Când avea trei ani, mama sa s-a recăsătorit. După acest eveniment, a fost crescut de bunica sa. Era o fire bolnăvicioasă dar extrem de inteligent.

La vârsta de 17 ani, se îndrăgostește de o tânără pe care a iubit-o foarte mult. Cu toate acestea căsătoria lor nu a avut loc, el rămânând celibatar toată viața.

În anul 1665, el expune teoria conform căreia lumina nu este albă, ci este un spectru colorat. Au urmat alte teorii cu privire la legile gravitației universale.

loading...

În anul 1669, realizează un telescop cu oglindă sferică. Lucra enorm, 20 de ore din 24. Din cauza oboselii, a morții mamei sale și a faptului că laboratorul de alchimie arsese, intră într-o depresie puternică. Moare în anul 1727 de gută.

La cinci ani de la moartea sa, nepoții au descoperit peste 7500 de manuscrise cu însemnări ale lui Newton.

Isaac Newton - SIR ISAAC NEWTON, PROFEȚII PRIVIND APOCALIPSA

Newton susținea că omenirea există într-o ciclicitate în care fenomenele sunt repetitive. În ceea ce privește predicția privind sfârșitul lumii, el a susținut că un război mondial și o epidemie vor fi cauzele care vor duce la acest sfârșit.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top