Semnătura zeilor din Marea Piramidă a fost decodificată

Semnătura zeilor din Marea Piramidă a fost decodificată

O inscripție misterioasă, care se regăsește într-un spațiu relativ mic și ascuns, de la intrarea în Marea Piramidă de pe platoul Gizeh ridică numeroase controverse în rândul egiptologilor.

Este vorba despre 4 semne, care nu au nimic în comun cu hieroglifele egiptene și care spre surprinderea tuturor nu au fost oficial nici până în ziua de astăzi descifrate.

Acestea sunt inscripționate chiar deasupra intrării în piramidă și par a fi semnătura celor care au ridicat-o. Nu este o semnătură oarecare ci mai degrabă un simbol al istoriei omenirii.

Egiptologii susțin că nu există nicio logică ale acestor semne, motiv pentru care refuză cu desăvârșire să vorbească despre ele. Cu toate acestea, semnele au fost analizate și chiar descifrate.

Jean Seimple, un specialist în egiptologie, susține că a reușit să afle cheia constructorilor piramidelor din Egipt. Este vorba despre cele patru semne, primul dintre ele este un V, care tăiat pe jumătate oferă două unghiuri. Primul este de 22,1 grade, iar cel de-al doilea de 24, 5 grade. Interesant este faptul că aceste valori corespund cu oblicitatea axei de rotație a Terrei, care oscilează între aceste valori, iar în prezent este de 23,25 grade.

Al doilea semn indică ecuatorul, al cărui axă a fost modificată cu 6 grade. Acesta este motivul principal pentru care Terra a suferit modificări majore și apele au început să crească.

Loading...

Al treilea semn prezintă această creștere a apelor și Seimple susține că atunci a fost momentul în care Atlantida a dispărut sub stratul gros de gheață și s-a transformat în Antarctica. Interesant este că nu Terra a pierdut aceste 6 grade ci întregul sistem solar.

Ultimul semne se referă la Atlantida și la felul în care s-a deplasat spre tărâmul de gheață și a rămas acolo pentru totdeauna.

Așadar, această semnătură este una fascinantă și confirmă încă o dată faptul că piramidele din Egipt au legătură cu o civilizație extrem de avansată, probabil cea a atlanților.

loading...

Related posts