S-a descoperit planta care vindecă cancerul in 40 de zile

O plantă foarte puţin cunoscută, cu un nume mai mult decât bizar, tinde să revoluţioneze întreaga lume cu proprietăţile sale curative miraculoase. Cunoscută sub numele popular de ” tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu” sau lei teng gong, planta este originară din China şi pe lângă multe alte afecţiuni poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile.

Specialiştii Centrului de Cancer din cadrul Universităţii Minnesota au testat compuşii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile orice urmă a cancerului dispăruse. Studiul a fost publicat în Science Translational Medicine şi i-a uimit pe toţi oamenii de ştiinţă pentru proprietăţile curative de care dă dovadă lei teng gong. Principala substanţă care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se ştia că poate să vindece cancerul.

lei-teng-gong

Aceasta plantă este un miracol şi dacă cercetările vor continua în acest sens, peste câţiva ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârşit. Nu trebuie sa uităm că în trecut au mai fost descoperite şi alte plante care pot vindeca cancerul , precum ghimbirul sau tumernicul, dar companiile farmaceutice au respins cu desăvârşire aceste realităţi. Cu siguranţă că le afectează profitul o astfel de descoperire, cauză pentru care nu se arată disponibile pentru a investi în asemenea medicamente.

Multumim pentru ca ai votat. Acum poti sa le spui tuturor cum te simti! .
Cum apreciezi acest articol?
 • Plictisitor
 • Fascinant
 • Interesant
 • Impresionant
 • Trist
 • Ciudat

125 Responses

 1. Ion Tcaci
  simplul fapt ca exista companii farmaceutice nu dovedeste buna lor credinta .
  tot asa exista autoritati care ar trebui sa interzica alimente ce fac rau (carne cu antibiotice , hormoni , produse modificate genetic… etc ) dar ele se dau populatiei cu acceptul institutiilor care ar trebui sa ne protejeze .
  de exemplu cortizonii in boli autoimune sunt prescrisi si cand viata pacientului nu este in pericol iar acesti cortizoni sunt sursa de boli la fel de grave .
  Mie mi s-a prescris un medicament AVELOX unde printre posibile efecte adverse se numarau – aritmie cardiaca , insuficienta hepatica severa cu posibil deces, ruptura de tendoane …etc doar pentru a scapa de un stafilococ

 2. pacat multi bolnavi auveau nevoie de reteta !

 3. da ai perfecta dreptate as-i …!

 4. Anonymous says:

  Mda … Planta foarte buna … pentru a fi "Pilula Contraceptiva pentru barbatii":
  Reduction of male fertility

  Wikipedia:
  The plant contains many active compounds, at least six of which have male anti-fertility effect (triptolide, tripdiolide, triptolidenol, tripchlorolide, 16-hydroxytriplide and a compound known as T7/19, whose structure is unpublished). The mechanism by which they affect fertility is not yet understood. What is known is that daily doses of these compounds reduce sperm counts and also severely affect the formation and maturation of sperm, causing them to be immotile.

 5. Deci e urmatoarea planta interzisa ca si canabisul sau dau Aia mari drumu la alta boala incurabila?

Comentarii