Rase extraterestre care au contribuit la dezvoltarea rasei umane

Rase extraterestre care au contribuit la dezvoltarea rasei umane

Într-un interviu acordat în anul 1998, Clifford Stone, ofițer în cadrul armatei americane timp de 22 de ani și care a participat la operaţii de recuperare a entităţilor biologice extraterestre, EBE, declara că există 57 de specii extraterestre cunoscute de armata americană. Printre acestea, unele sunt mai active, implicându-se în evoluţia vieții pe planeta noastră.

Rase extraterestre

Stone făcea referire la două grupuri de extratereștri, dintre care, primul este foarte activ, guvernele fantoma realizând numeroase acorduri și colaborări în cadrul unor proiecte secrete. El susţinea existența unui complex militaro-industrial-extraterestru.

Bob Dean a avut o carieră militară de 27 de ani și a lucrat în cartierul general al puterilor aliate din Europa. Declaraţiile făcute de Dean sunt credibile, datorită funcţiei strategice pe care a avut-o.

El susţine existența a patru rase de extratereștri care au intrat în mod constant în contact cu reprezentanţi ai armatei, în cadrul unor proiecte secrete.

Dintre aceștia, extratereștrii numiţi gri au fost cei mai implicați în proiecte coordonate chiar de Pentagon. Din alt grup, făceau parte umanoizi cu pielea albă și cu înălţimi care ajungeau până la trei metri. Dintr-un alt grup făceau parte umanoizi cu caracteristici reptiliene, pupilele acestora erau verticale.

Rase extraterestre

Confederații extraterestre

Michael Wolf, cercetător american, a lucrat timp de 20 de ani la proiecte privind cooperarea cu extratereștri. El susţine existența unor confederaţii extraterestre care ne-au vizitat de-a lungul timpului. Extratereștrii gri provin din Zeta Reticuli, iar rasele unificate din Orion.
El mai susţine că extratereștrii s-au implicat în proiectul Montauk, un proiect de control al gândirii.

Mai mult, în anul 1947, după incidentul de la Roswell, a fost recuperat cadavrul unui extraterestru din rasa gri. Conform descrierii sale, cadavrul semăna cu un fetus.

Alți cercetători, printre care și Karla Turner au vorbit despre programe genetice privind producerea hibrizilor umano-extraterestri. Extratereștrii gri au fost cei mai implicați în aceste proiecte. Acordul cu privire la desfăşurarea unor astfel de proiecte l-a dat chiar președintele american Eisenhower.

Rase extraterestre

Loading...

William Cooper a fost consilier în cadrul armatei americane și susţine că aceste proiecte au început în anul 1954, atunci când, la bază militară Holloman, a fost încheiat cu acord cu extratereștrii gri.

Reptilienii

Despre extratereștrii de tip reptilian, părerile sunt împărțite. Mulți specialişti considera că aceștia sunt originari de pe Pământ. Diverse surse istorice susțin existența lor și implicarea în dezvoltarea vieții pe planeta noastră. După anul 1980, au apărut mărturii despre implicarea lor în experimente realizate la baza Dolce, o realitate ascunsă timp de mai mulți ani.

Rase extraterestre

Conform unor participanţi la aceste proiecte, ar fi existat și un conflict armat între soldaţii americani și reptilieni, soldat cu mai multe victime. Mărul discordiei ar fi fost faptul că reptilienii au extins experimentele pe oameni, încălcând acordurile prealabile. Influența lor este atât de mare, încât a modificat luarea unor decizii la nivel global.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)