The news is by your side.

Prim-ministrul rus Dmitry Medvedev: „Extraterestrii traiesc printre noi!”

Fostul președinte rus, Dmitry Medvedev, a fost invitat la un post de televiziune pentru a acorda un amplu interviu. Printre întrebările clasice despre politică sau economie, actualul prim-ministru al Rusiei a fost întrebat de un jurnalist despre fenomenul OZN și extratereștrii.

Spre surprinderea tuturor, Medvedev a vorbit foarte lejer despre acest fenomen de parcă niciun secret nu mai trebuia ținut.Împreună cu valiza în care sunt codurile secrete ale bombelor nucleare, fiecare președinte mai primește un dosar marca Top Secret. Acest dosar conține toate informațiile despre extratereștrii, cât şi OZN-urile care au vizitat planeta noastră.”, susține Medvedev.

Dmitri-Medvedev Prim-ministrul rus Dmitry Medvedev: "Extraterestrii traiesc printre noi!"

În acest fel, pentru prima dată în istoria omenirii un oficial oferă informații exacte despre extratereștrii, dar și confirmă faptul că ei există.

„În acel dosar este un raport întocmit de serviciile secrete cu privire la controlul exercitat asupra extratereștrilor de pe teritoriul țării. Mai multe informații cu privire la acest subiect le puteți obţine din documentarul Man în Black, nu filmul ci documentarul. Eu nu vă pot spune cât de mulți sunt printre noi pentru că nu vreau să stârnesc panica.”, a declarat Medvedev spre surprinderea tuturor.

Niciunul dintre posturile de televiziune rusești nu a difuzat această declarație pentru a nu stârni panică. Imaginile au fost preluate de Reuters și încărcate pe Youtube.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și