Descopera lumea

Planeta X se apropie de Soare și perturbă centura de asteroizi

0

În ultimul deceniu, s-au scris numeroase articole cu privire la Planeta X. Aceasta nu a fost niciodată descoperită în mod oficial, dar cu toate acestea influențează funcționarea sistemului nostru solar.

Un fenomen straniu se petrece în sistemul solar. Telescopul Kepler, proiectat inițial pentru descoperirea potențialelor planete care ar putea să susțină viața, contribuie decisiv la înțelegerea spațiului cosmic din care facem parte.

O echipă de specialiști maghiari, condusă de Dr. Robert Szabo, a realizat o descoperire uimitoare cu ajutorul telescopului Kepler. Este vorba despre comportamentul ciudat al centurii de asteroizi, care există între planetele Marte și Jupiter. Această centură a început să se comporte straniu, mai precis să-și schimbe direcția de rotație.

Fenomenul este unul straniu și ne mai întâlnit până în prezent. Astronomii sunt de părere că această modificare se datorează unor anomalii care există la marginea sistemului solar. Aceste anomalii se datorează probabil unui corp ceresc de dimensiuni extrem de mari care se apropie de Soare.

Interesant este faptul că acest corp nu există în mod oficial, dar cu toate acestea perturbațiile influențează centura de asteroizi.

Specialiștii susțin că dacă această centură este perturbată, atunci putem spune că planeta noastră se poate afla în pericol. Dat fiind faptul că există milioane de asteroizi, ei odată perturbați pot ieși de pe orbită și pot bombarda planetele sin sistemul solar, aici incluzându-se și Terra.

loading...

Proiectul Indigo Skyfold

Problema cea mai interesantă este de ce Planeta X nu există oficial? Cu ajutorul tehnologiei actuale se pot vedea exoplanete aflate la zeci de ani lumină distanță de Terra, dar Planeta X, de la marginea sistemului solar este invizibilă?

La această întrebare se poate răspunde cu ajutorul proiectului secret Indigo Skyfold. Teoria conspirației susține că acest proiect rulează de zeci de ani și constă în pulverizarea elementelor chimice, cunoscute și sub numele de chemtrails, pentru ca Planeta X să nu poate fi văzută de pe Terra.

De ce? Pentru ca bunul mers al societății actuale să nu fie influențat, iar informațiile cu privire la planeta cunoscutei civilizații extraterestre Anunnaki să nu ajungă la urechile sau ochii muritorilor de rând.

Planeta X sau Nibiru în cultura sumeriană

I se spune Planeta cu 50 de nume, tocmai fiindcă se regăseşte în tradiţiile sumeriene, akkadiene, babiloniene, mesopotamiene, indiene, chineze şi ale altor popoare. Nibiru, Eris, Marduk, Planeta crucii, Regele cerurilor, Casa marilor strălucitoare, Cel care aruncă foc, A douăsprezecea planetă, Planeta zeilor, sunt doar câteva dintre denumirile mai mult sau mai puţin metaforice ale acestui corp ceresc.

Are o orbită eliptică extrem de alungită, ciclează în jurul Soarelui nostru în 3600 de ani tereştri. La trecerea (shar în limba sumeriană) prin sistemul nostru solar poate pierde sau capta dintre sateliţii planetelor pe lângă care evoluează. Trece printre Marte şi Jupiter. În urmă cu mai multe treceri a dezintegrat o planetă, Tiamat, care evolua pe o orbită stabilă în zonă. Aşa a apărut cunoscută centura de asteroizi.

La fiecare trecere în sistemul solar se dezvoltă mari perturbaţii ale câmpurilor electromagnetice şi gravitaţionale. Plăcile tectonice ale planetelor solare, dar ne interesează în special ale Pământului, intra în derivă generând cutremure puternice. Planetele îşi pot schimba parametri de evoluţie, vitezele de rotaţie şi de revoluţie.Inevitabilele coliziuni generează praf meteoritic care poate întunecă lumina Soarelui.

Cel mai mult se transformă clima. Mai întâi are loc o încălzire progresivă, precum constatăm în zilele noastre, pe care o atribuim în mod eronat unor tehnologii terestre, dar prin această etapă s-a trecut şi la ultima evoluţie a lui Nibiru ; tradiţiile chineze au imortalizat în spaţii largi şi în numeroase texte fenomenul de supraîncălzire, arşiţa şi canicula,cu toate că atunci tehnologia nu fusese declanşată.

planeta-X

Dată fiind înclinaţia axei pământului, accentuată de la 23 la 29 de grade, este posibilă schimbarea polilor magnetici ai planetei, fenomen care s-a produs şi la trecerile anterioare şi a fost consemnat în multe din scrierile sacre şi tradiţionale. Informaţiile cele mai abundente se găsesc pe sute de plăcute sumeriene în ENUMA ELISH, epopeea sumeriană a creaţiei, de unde au fost preluate în Biblie dar şi în scrierile egiptene, incase, în Vedele sanscrite, în mitologia greacă şi romană.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.