X-Files

PHIL SCHEIDER, CEL MAI MARE DECONSPIRATOR AL EVENIMENTELOR EXTRATERESTRE

Phil Schneider a fost fiul lui Otto Schneider, comandant al unui vas german. Otto a fost capturat de trupele aliate, în timpul celui de al Doilea Război Mondial, și dus în SUA unde a lucrat la diverse proiecte top secret. Fiul său, Phil, a lucrat o bună perioadă la bazele Dulce și Zona 51.

El a fost considerat cel mai mare deconspirator al extratereștrilor. Cea mai interesantă declarație a sa se referă la Valiant Thor, un extraterestru care a muncit pentru guvernul american. Valiant provenea de pe planeta Venus și a lucrat pentru americani până la sfârșitul anilor 1950.

Vailant avea șase degete la o mână, inima supradimensionată, un IQ de 1200 și ca vârstă avea 500 de ani. El a avut mai multe întâlniri cu președinții Eisenhower și Nixon. Vailant a rămas pe Pământ până în martie 1960. El a mai declarat că rasa lui a ajutat omenirea în dezvoltarea sa și că o parte din extratereștrii trăiesc în subteran. El a decolat din Alexandria, Statul Virginia, către planeta Venus cu o navă spațială.

La scurt timp după ce a făcut aceste declarații, Phil Schneider a fost găsit mort în apartamentul său. S-a spus că s-a sinucis, cu toate că probele au demonstrat că a fost ucis.

După moartea suspectă a lui Schneider, munca sa a fost preluată de alte persoane fizice dar și organizații. Una dintre acestea a derulat proiectul Disclosure care a dus o amplă campanie în ceea ce privește desecretizarea unor documente privind evenimente extraterestre.

În anul 2013, primul ministru al Rusiei, Medvedev, aflat la Forumul Economic Mondial, a făcut o declarație surprinzătoare. El a spus că a sosit timpul ca omenirea să știe adevărul despre extratereștri. Dacă președintele Obama refuză acest lucru, rușii vor face acest lucru unilateral. Nu vă voi spune câți sunt printre noi pentru că acest lucru ar crea panică, a completat el.

loading...

Medvedev a mai făcut referire la filmul Men in Black, accesibil și pe internet, în care se fac dezvăluiri excepționale despre oamenii în negru care blochează aceste anchete sau îi lichidează pe cei care nu respectă legea tăcerii. Aceștia au capacitatea de a se teleporta și o clarviziune care le permite cunoașterea viitorului.

Secretul asupra prezenței extraterestre pe Pământ a fost impus prin toate mijloacele, de la manipulare și dezinformarea induse cu abilitate de mass-media, până la metodele radicale ale amenințării sau suprimării fizice.

extraterestri pe terra - PHIL SCHEIDER, CEL MAI MARE DECONSPIRATOR AL EVENIMENTELOR EXTRATERESTRE

Toate acestea au fost în detrimentul maselor de oameni și în avantajul elitelor care nu vor să renunțe la puterea de dominație pe care au dobândit-o.

loading...
To Top