Descopera lumea

OBIECTE ZBURĂTOARE MISTERIOASE CONTROLEAZĂ PĂMÂNTUL

0

La data de 16 noiembrie 1986, piloții unui avion de linie aparținând companiei Japan Air Lines au anunțat turnul de control că în imediata apropiere a avionului a apărut un obiect zburător neidentificat de dimensiuni uriașe.

Obiectul a zburat paralel cu avionul timp de 50 de minute și avea dimensiuni de trei ori mai mari decât un portavion. Toți pasagerii avionului au susținut declarațiile piloților.

În toată această perioadă, OZN-ul a fost reperat de radarele japoneze și americane. După aproape o oră, OZN-ul a dispărut deasupra Alaskăi.
Mai târziu, reprezentanții companiei aeriene japoneze au declarat că avionul a fost la un pas de producerea unei tragedii.

Întâmplarea din anul 1986 nu este singura de acest gen. În anul 1947, căpitanul Gărzii Aeriene Naționale Americane, Thomas Mantell, și-a pierdut viața.

El a comunicat prin radio că în fața avionului său zboară un OZN. A hotărât să urmărească OZN-ul care avea o viteză foarte mare. Din păcate, avionul lui Mantell s-a prăbușit, nefăcând față unei curse infernale.

În anul 1997, în Phoenix, Arizona, OZN-urile au dat pe cer un adevărat spectacol. Zeci de lumini au survolat orașul timp de trei ore. Printre lumini a fost observată silueta triunghiulară a unui misterios obiect. La acest spectacol, pe lângă mii de martori, a participat și guvernatorul statului Arizona.

loading...

În 11 septembrie 2010, aeroportul Batou din Mongolia a fost închis timp de o oră din cauza unui OZN care a perturbat traficul aerian. În 6 septembrie 2010, deasupra orașului Haining, China, un OZN a survolat timp de 40 de minute. Mii de oameni au fost martori la acest eveniment.

În 7 iulie 2010, cel mai important aeroport din China a fost închis și 20 de zboruri anulate din cauza unui OZN care a staționat deasupra aeroportului. Opt zile mai târziu, în vestul Chinei a putut fi observată o sferă luminoasă care a survolat zona.

OZN uri pe cerul Americii - OBIECTE ZBURĂTOARE MISTERIOASE CONTROLEAZĂ PĂMÂNTUL

În 29 ianuarie 1986, în apropiere de orașul Dalnegorsk, mai mulți martori au observat o sferă luminoasă cu dimensiuni apropiate cu Luna care a zburat mai multe minute la o altitudine joasă de 700-800 de metri. După câteva minute, sfera s-a prăbușit în apropierea orașului.

Cei care s-au deplasat la fața locului au descoperit o suprafață de câțiva metri arsă, copacii erau carbonizați, iar pe sol erau particule cristalizate care au fost preluate de specialiști. Aceștia au declarat că sunt asemănătoare cu cele descoperite în Tunguska.

Au fost ridicate peste 13 kilograme de zinc, bismut, aur și siliciu. Introduse în acizi sau solvenți organici aceste metale nu s-au dizolvat.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.