Descopera

Oamenii de știință susțin că ADN-ul uman a fost proiectat de o rasă extraterestră și trimis pe Terra pentru a susține viața

În Kazakhstan, în ultimii 13 ani, s-a desfășurat un program pentru studierea genomului uman. Concluziile sunt de-a dreptul halucinante, pentru că specialiștii susțin că ADN-ul a fost proiectat de o specie extraterestră, după care a fost adus pe Terra unde a contribuit la formarea vieții.

Maxim A. Makukov, specialist de renume mondial din cadrul Universității Naționale al-Farabi Kazakh, ți-a petrecut nu mai puțin de 13 ani pentru studierea genomului uman. Mai mult de atât, a realizat chiar și o hartă complexă a ADN-ului uman și a ajuns la numite concluzii impresionante.

Makukov a declarat că descoperirile sale îl conduc spre ideea că ADN-ul uman nu a fost creat pe Terra, ci pe o altă planetă îndepărtată de noi. În primul rând ADN-ul uman este mult mai vechi decât Terra și complexitatea sa denotă existența unei civilizații extraterestre extrem de avansate.

După creația ADN-ului, acesta a fost adus pe Terra cu un scop precis. În cele din urmă a fost creat omul și tot ceea ce ne înconjoară pentru ca această planetă să poată susține viața din plin.

„Ipoteza noastră este că o civilizație extraterestră se face vinovată pentru plantarea vieții în mai multe locuri din Univers. Pământul este doar unul dintre ele. Ceea ce vedem în ADN-ul nostru este un cod extrem de complex și un cod simplu de bază”, susține Makukov.

Mai mult de atât, experții sunt de părere că boom-ul evoluției a început în urmă cu câteva miliarde de ani, iar punctul final se va petrece la un nivel de care noi încă nu suntem conștienți.

loading...

„Mai devreme sau mai târziu, trebuie să acceptăm faptul că toată viața de pe Terra poartă amprenta verilor noștri extratereștrii și evoluția nu este deloc ceea ce credem noi”, a mai spus același om de știință.

Mesajul extraterestru din codul ADN

Cel mai interesant aspect descoperit de oamenii de știință este faptul că în spatele ADN-ului ar putea exista un mesaj secret. Acest mesaj a fost scris de specia extraterestră care a creat ADN-ul și a fost plasat acolo pentru că atunci când omul va atinge un anumit nivel al dezvoltării sale să poată descoperi întreg adevărul despre originea sa.

Acest mesaj se transpune într-un cod, care odată fixat de ADN, poate rămâne neschimbat la scară temporală sau cosmologică și ar fi putut să facă saltul dintr-o dimensiune în alta fără să se altereze.

ADN - Oamenii de știință susțin că ADN-ul uman a fost proiectat de o rasă extraterestră și trimis pe Terra pentru a susține viața

Până în prezent nu s-a declarat nimic cu privire la conținutul acestui mesaj secret pe care creatorul l-a lăsat pentru om, dar specialiștii sunt convinși că în anii următori mesajul va fi decodificat, iar adevărul universal va ieși la iveală.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top