Descopera

O planetă misterioasă de la marginea sistemului solar influențează orbita planetelor

Conform specialiștilor, o planetă misterioasă perturbă orbitelor aflate la marginea sistemului nostru solar și influențează decisiv mișcarea întregului nostru sistem solar.

De-a lungul timpului, au existat mai mute controverse cu privire la existența unei planete misterioase, undeva la marginea sistemului nostru solar. Această planetă a primit mai multe nume, precum Nibiru sau Planeta X, chiar dacă ea nu a fost niciodată descoperită în mod oficial.

Conform noilor analize, astronomii sunt de părere că o planetă misterioasă se află undeva la marginea sistemului nostru solar și perturbă sau modifică orbitele tuturor planetelor sau obiectelor.

Intresant este faptul că această planetă nu poate fi văzută cu niciun telescop disponibil, de parcă ea nu ar exista, dar totuși există. Acesta este un mister incredibil și din acest motiv speculațiile nu încetează să apară.

În același timp, există numeroși astronomi care neagă existența Planetei X pentru simplul motiv pentru care aceasta nu poate fi observată prin niciun mijloc disponibil.

Totuși, atunci când s-au făcut numeroase simulări pe calculator al sistemului nostru solar, undeva ma marginea lui exista un corp imens. Pornind de la această descoperire, oamenii de știință sunt de părere că acest corp este de fapt o planetă, care aparte, al cărei comportament este total diferit de planetele pe care le cunoaștem.

loading...

Studiile continuă și astronomii susțin că până în 2019, atunci când se va termina proiectul de cercetare, această planetă misterioasă va fi descoperită și astfel misterul va fi elucidat.

loading...
To Top