Nibiru, planeta care există și nu există! Anticii o cunoșteau, noi nu o vedem

Nibiru, planeta care există și nu există! Anticii o cunoșteau, noi nu o vedem

Nibiru este o planetă controversată. De ce? Pentru că oamenii antici îi cunoșteau toate secretele, iar noi, oamenii moderni și avansați din punct de vedere tehnologic, nu o descoperim.

Așadar, se poate spune că această planetă există și nu există, asta în cazul în care nu a dispărut între timp. Această ultimă teorie este foarte puțin probabilă, pentru că planetele nu dispar peste noapte.

Nibiru în viziunea anticilor

Nibiru în mitologia babiloniană este asociat zeului Marduk. Etimologic, Nibiru înseamnă locurile care se întrepătrund. Până în anii 80, atunci când NASA a recunoscut existența ei, lumea științifică era împărțită cu privire la existența acestei planete.

Nibiru, o planetă de dimensiuni gigantice care influențează celelalte planete ca urmare a trecerii sale prin sistemul nostru solar, odată la 3600 de ani, producând cataclisme cosmice. Aceasta a fost teoria susținută de nume importante ale lumii științifice.

Textele sacre, moștenite de la sumerieni, indică faptul că Nibiru este cea de-a 12-a planetă din Sistemul Solar. Ea se află undeva la marginea sistemului nostru solar și are o orbită extrem de mare în jurul Soarelui, de circa 3600 de ani. Acest aspect este unul concludent pentru că planeta ajunge în punctul cel mai apropiat de Soare și implicit de Terra o dată la 3600 de ani.

Nibiru

Sumerienii scriau că Nibiru este locul de naștere ai extratereștrilor Anunnaki. Acești extratereștrii au ajuns pe Terra în urmă cu foarte mulți ani și au participat decisiv la evoluția omului. Acest ajutor s-a putut realiza prin manipularea genetică. Mai mult de atât, sumerienii susțineau că atunci când Nibiru se apropie de Terra, atunci se petrec numeroase fenomene bizare cu planeta noastră. Cutremure, tsunami și chiar furtuni puternice sunt doar câteva dintre fenomenele pe care le-au descris sumerienii în textele sacre.

Aceste informații au fost aduse în atenți publicului larg de celebrul și contestatul astrofizician și scriitor Zecharia Sitchin. Oamenii de știință moderni, prin comportamentul lor clasic, l-au contestat pe Sitchin în cel mai penibil mod. Aceștia au negat existența planetei Nibiru, dar niciodată nu au putut explica informațiile din tăblițele sumeriene.

Oare acești oameni străvechi erau atât de indolenți încât să lase moștenire posterității tăblițe cu povești inventate? Este puțin probabil, dar cu toate acestea unde a dispărut Nibiru și odată cu această planetă și zeii creatori?

Unde este Nibiru?

În mod oficial această planetă nu există și chiar dacă ar exista ea este numită Planeta X sau oricum altcumva. Specialiștii de la NASA, după ce au contestat informațiile expuse de sumerieni, timp de mai bine de două decenii, în prezent nu exclud posibilitatea ca o planetă imensă să existe la marginea Sistemului Solar.

Planeta Nouă

În 2016, specialiștii de la NASA au realizat numeroase calcule și au ajuns la concluzia că dincolo de Pluto, trebuie să existe o planetă gigantică. Ce înseamnă gigantică? S-a determinat că masa sa este de circa 10 ori mai mare decât cea Terrei. Din motive necunoscute, această planetă nu a fost încă descoperită. Straniu, nu? Să ne aducem aminte că telescoapele de ultimă generație, precum Hubble sau altele, pot vedea planete din alte sisteme solare, dar nu pot vedea Nibiru de la marginea sistemul nostru solar. Oare cum este posibil?

Informațiile neoficiale spun că NASA cunoaște de foarte multă vreme planeta Nibiru, dar din cauza isteriei create în 2012, nu dorește să divulge acest secret. Acest aspect confirmă încă o dată că NASA ascunde informații prețioase despre planete și civilizații extraterestre. Dacă Nibiru este o planetă oarecare, lipsită de viață și care nu prezintă niciun pericol, atunci de ce nu este făcută publică existența sa? Pe de cealaltă parte, NASA, în fiecare an, anunță descoperirea a zeci sau sute de planete sterpe.

Caracteristicile planetei Nibiru

  • Are o orbită eliptică asemănătoare cu cea a unei comete de mari dimensiuni.
  • Ea se apropie de Pământ încărcată cu energie cosmică.
  • Mișcarea sa nu respectă legile universale.
  • Ea se deplasează între Soare și un alt astru numit Soarele Negru situat la 32 miliarde de kilometri.
  • Ea se va apropia la 14 milioane de kilometri față de Pământ.
  • Ea va penetra sistemul nostru solar și va fi vizibilă.
  • Apropierea de Pământ va produce cataclisme în urma cărora doar 10% din populație va supraviețui.

În 1983 există, astăzi a dispărut

În anul 1983, ziarul The New York Times scria că două planete, Uranus și Neptun sunt perturbate de o forță gravitațională care a creat iregularități pe orbitele celor două planete. Este vorba despre o forță puternică și invizibilă.

Articolul prezenta că NASA a lansat un satelit infraroșu în orbita polară, la o altitudine de 560 de mile. Satelitul avea drept scop cercetarea tuturor surselor de lumină care sunt invizibile ochiului uman și sunt absorbite de atmosferă.

Trecuseră mulți ani de când omenirea nu mai făcuse o descoperire importantă în Univers. În anul 1930, fusese descoperită cea de a noua planetă, Pluton. Cronologic vorbind, Uranus a fost descoperit în anul 1781, a urmat Neptun, în anul 1840. S-a presupus că iregularitățile orbitei planetei Uranus sunt cauzate de planeta Neptun. În secolul al XIX-lea, doi astronomi au constatat că un corp trans-neptunian este cauza acestor iregularități orbitale.

Mult mai târziu, astronomii au căzut de acord că această planetă Nibiru este cauza perturbațiilor produse pe Uranus și Neptun. Este de cinci ori mai mare ca Terra și se află sub influența gravitațională a Soarelui.

Se crede că Nibiru are patru corpuri cerești, în jurul său, care sunt lunile planetei. Aceste corpuri determină vânturi foarte puternice pe suprafața planetei.

Spre satisfacția cercetătorilor, satelitul IRAS a detectat încă nouă planete necunoscute. Rămâne ca NASA să prezinte informații cu privire la această descoperire.

Ceea ce a fost dat publicității a făcut referire la faptul că s-au descoperit urme gravitaționale ale unor planete care se află la periferia sistemului nostru solar.

Mai târziu, în anul 1987, sondele spațiale Pioneer 10 și 11 captau imagini cu un obiect necunoscut care se îndrepta către Soare. În acel an, NASA a recunoscut oficial existența planetei Nibiru. Comunicatul NASA susținea existența unui obiect ciudat care orbitează în jurul Soarelui.

Un al doilea Soare pe cer?

Brad Carter este profesor universitar la Universitatea Qeensland, Australia și este primul specialist care în anul 2011 a pus în discuție un subiect conform căruia un al doilea soare va fi vizibil pe cer. Știrea a fost publicată ca urmare a descoperirii unui corp cu ajutorul satelitului Kepler și care se afla la o distanța de 2000 de ani lumină faţa de Pământ.

Planeta Nouă

Corpul a fost numit Kepler 11 și s-a estimat că s-a format acum 10 miliarde de ani. Trei dintre planetele care orbitează în jurul lui Kepler 11 sunt formate din roci și exista posibilitatea existenței apei. S-a spus că Kepler 11 este Nibiru, soarele reptilienilor.

În anul 2017, pe cerul din Slovacia, China, Peru, Anglia, Rusia, Canada s-a observat un fenomen ciudat, apariţia unui al doilea soare. La scurt timp după acest eveniment, în centura Kuiper au fost observate mişcări haotice și coliziuni.

Despre Nibiru se spune că este la limita dintre o stea și o planetă și mai este numită și steaua rătăcitoare. În anul 1983, NAŞA a recunoscut în mod oficial existența ei.

Nibiru este planeta vagabond și este asociată cu apocalipsa. Pe seama apariţie sale s-au pus producerea mai multor anomalii în sistemul nostru solar, cum ar fi, traiectoria planetei Uranus, schimbarea culorii planetei Pluto, modificarea formelor inelelor saturniene sau creșterea mărimii câmpului magnetic solar.

Anul 2016, afirmații explozive

Mike Brown și Konstantin Batygin sunt doi cercetători care în anul 2016, au surprins mișcări orbitale cauzate de existența unui obiect masiv în centura Kuiper, o zonă între Neptun și Pluton. Misteriosul obiect care a produs aceste anomalii era de 10 ori mai mare decât Pământul.

Cei doi au dat și o explicație cu privire la faptul că planeta este invizibilă. Ochiul uman nu poate vedea decât culorile din spectrul de lumini vizibile. Lumina infraroșu este formată din unde cu lungimi foarte mari și pentru a o detecta avem nevoie de camere de detectat speciale.

Conform celor doi specialiști, ceea ce nu vedem nu înseamnă că nu există. Zecharia Sitchin a considerat planeta Nibiru a 12 a planetă a sistemului nostru solar. La cele opt planete existente el a mai adăugat Luna, Soarele, Pluton și Nibiru.

Apariția planetei Nibiru în sistemul nostru solar a cauzat perturbații orbitale ale planetelor Neptun și Uranus, care au fost generate de o atracție gravitațională foarte puternică.

Cercetători care au căutat Nibiru au murit în condiții misterioase

De curând, o teorie tulburătoare circulă printre astronomii din întreaga lume. Mai mulți cercetători care au studiat planeta Nibiru au murit în condiții misterioase.

Mulți susțin că aceștia au fost asasinați pentru că au încercat să facă publice anumite informații considerate secrete. Dacă s-ar publica aceste informații s-ar crea o panică mondială. Ultimele decese au fost ale astronomului american Robert Harrington, angajat la US Naval Observatory și Rodney Marks, astronom la un observator de la Polul Sud.

Ambii au declarat că au probe cu privire la existența planetei Nibiru, o planetă pe care ar exista viață extraterestră. Robert Harrington a făcut o descoperire epocală. El a fost primul care a identificat Charon ca lună a lui Pluton.

Mai târziu, a declarat că în spatele planetei Pluton se află ascunsă o planetă de dimensiuni mari care a creat anomalii în orbita planetelor Uranus și Neptun. Harrington a avut o trainică prietenie cu Zecharia Sitchin, celebrul cercetător care a tradus tăblițele sumeriene cu privire la existența planetei Nibiru. Sitchin susținea că trecerea planetei Nibiru prin sistemul nostru solar, o dată la 3600 de ani, produce dezastre incomensurabile.

Planeta Nouă

La începutul anilor 90, s-a spus că planeta Nibiru este gazoasă, asemănătoare cu Uranus și Neptun. Harrington a fost primul care a susținut că nu toată planeta este gazoasă și că o parte este locuită de o civilizație extraterestră. Înainte cu câteva zile de a face o conferință de presă cu privire la planeta Nibiru, Harrington a murit în mod suspect.

Rodney Marks a lucrat mulți ani la un observator de la Polul Sud, locul de unde se poate observa cel mai bine planeta Nibiru, pentru că orbita Soarelui este înclinată spre Pământ. Marks a murit la vârsta de 32 de ani, în mod subit.

După 6 luni, cadavrul a fost transportat în Noua Zeelandă unde s-a efectuat autopsia. S-a constatat că moartea survenise ca urmare a otrăvirii cu etanol. După câțiva ani, unul dintre  apropiații lui Marks, medicul Robert Thomson, care a lucrat la același observator cu Marks, moare în condiții suspecte.

Va distruge Nibiru planeta noastră?

Loading...

Este puțin probabil ca Terra să fie distrusă de o altă planetă, dar este foarte probabil ca viața de pe această planetă să sufere modificări dramatice atunci când va fi cazul.

Dacă aruncăm o privire în Vechiul Testament din Isaia capitolul 13, versetele 9-13 putem să conturăm o imagine de ansamblu.

”Iată ziua Domnului, ea vine aprigă, mânioasă şi întărâtată la mânie ca să pustiiască pământul şi să stârpească pe păcătoşi de pe el

Luceferii de pe cer şi grămezile de stele nu-şi vor mai da lumina lor; soarele se va întuneca în răsăritul lui şi luna nu va mai străluci.

Atunci voi pedepsi lumea pentru fărădelegile ei şi pe cei nelegiuiţi pentru păcatele lor. Voi smeri mândria celor îngâmfaţi şi obrăznicia celor cruzi o voi arunca la pământ.

Voi face ca oamenii să fie mai rari decât aurul cel mai scump, mai căutaţi decât aurul de Ofir.

Pentru aceasta voi prăbuşi cerurile; şi pământul se va clătina din locul lui, din pricina mâniei Domnului Savaot, în ziua iuţimii mâniei Lui.”

Aceste versete sunt grăitoare și atunci când creatorii vor considera, Nibiru se va apropia de Terra și va bloca lumina Soarelui și a Lunii. Atunci va fi ziua marii judecăți și viața noastră se va modifica considerabil.

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)