The news is by your side.

NASA, PARAVAN PENTRU FLOTA AERONAVELOR INTRASTELARE

Proiectele Montauk/Phoenix fac parte din numeroasele operațiuni ultrasecrete cunoscute sub numele de Operațiuni negre și care sunt ascunse de ochii opiniei publice. Unul dintre obiectivele principale al acestor proiecte a fost testarea și dezvoltarea anumitor tehnologii bazate pe descoperirile lui Nikola Tesla, pe fuziunea nucleară la rece, pe diferitele sisteme de propulsie bazate pe antimaterie, îndeosebi pe antihirogen.

Dezvoltarea acestor tehnologii a condus printre altele la crearea unui program spațial secret, complet independent de cele derulate de NASA, precum și la descoperirea unor informații uluitoare despre la natura profundă a Universului.

Multe dintre aceste proiecte sunt finanțate de așa-numitul buget negru. Una dintre cele mai importante mărturii provine de la britanicul Gary McKinnon.

Povestea sa este una extraordinară. Din februarie 2001 și până în martie 2002, el a fost administrator independent de sisteme de calculatoare și a reușit să obțină accesul la anumite documente clasificate, din rețeaua Pentagonului. Vreme de mai mulți ani, McKinnon a fost considerat hacker și americanii au cerut extrădarea sa din Anglia. Era o problemă. Dacă el ar fi fost extrădat ar fi apărut în fața unui tribunal federal și toate fișierele ar fi trebuit prezentate. În unul dintre fișiere se aflau date cu privire la programul spațial secret Solar Warden.

Programul prezintă informații cu privire la flota aeronavelor intrastelare care depășesc cu mult limitele tehnologiei pe care NASA o dezvăluie publicului larg. Flota învechită a celor de la NASA nu este decât un paravan pentru această flotă care nu este supusă controlului Congresului american.

Cu toate că este considerat un terorist informatic, SUA au renunțat la cererea de extrădare. Proiectul Solar Warden folosește fuziunea nucleară la rece, anigravitația și sisteme cu antihidrogen.

Astfel de aeronave sunt construite la baza Groom Lake City. Aparatele au formă triunghiulară, au culoarea neagră, pot pluti în aceeași poziție timp de 10 minute, după care se lasă lin pe pistă în cea mai perfectă liniște. Circumferența lor este înconjurată de o coroană strălucitoare de culoare albastru-argintiu. Diametrul unui astfel de aparat este de 183 de metri.

Aeronavele evoluează la mari altitudini și sunt nedetectabile.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și