NASA confirmă, pentru prima dată în istorie, existența vieții extraterestre pe Marte (video)

Marte, una dintre cele mai controversate planete din sistemul nostru solar, ridică în continuare numeroase semne de întrebare cu privire la momentul în care ar fi putut să adăpostească viața extraterestră. Pentru că niciun oficial NASA nu a avut curajul să facă lumină cu privire la descoperirile realizate pe Marte, Charles Bolden, directorul institutului, a încercat să clarifice acest subiect într-un interviu.

Postul de televiziune britanic, ITV, a realizat un material cu privire la viața extraterestră de pe Marte. Pentru că realizatorii au dorit a face odată pentru totdeauna lumină cu privire la planeta Marte, i-au luat un interviu șefului suprem al NASA, Charles Bolden.

Specialistul a declarat că este posibil ca în trecutul îndepărtat Marte să fi fost asemănătoare cu Terra și să fi adăpostit forme de viață extraterestre.

„Marte a fost cândva similară din mai multe puncte de vedere cu Terra. Aceasta a fost locuite de forme de viață extraterestre…și în ziua de astăzi încă mai pot exista”, susține Bolden.

Această declarație este una de-a dreptul șocantă pentru că astfel NASA recunoaște public pentru prima dată că Marte a fost cândva locuită de extratereștri, care din întâmplare încă mai pot fi în viața pe Planeta Roșie.

Chiar dacă oficialul NASA a sugerat că actualele condiții de viață de pe Marte pot încă susține o oarecare formă de viață, nu trebuie să excludem posibilitatea ca extratereştri să se fi adaptat la acestea.

Loading...

Una dintre cele mai mari greșeli ale oamenilor de știință care încearcă să descopere viaț în Univers este s-o caute în condițiile prielnice unde omul ar putea să trăiască.În acest fel, se omite ideea fundamentală că fiecare tip de viața are nevoie de condițiile sale, adică speciile extraterestre pot trăi fără aer sau chiar apă.

extraterestri pe marte

În acest fel, NASA confirmă pentru prima dată existența extratereștrilor, chiar dacă o face într-un mod indirect și fără a prezenta dovezi clare.

O parte a acestui interviu interesant se poate urmă în filmul alăturat.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)