The news is by your side.

MORȚI SUSPECTE ÎN JURUL UNOR MISTERIOASE OBIECTE DE PROVENIENȚĂ NECUNOSCUTĂ

În anul 1980, un mecanic auto din Estonia, pe nume Mitt, a descoperit, în timp ce săpa o fântână, un obiect dur de proveniență necunoscută.

Persoanele care au venit în contact cu acest obiect au murit. Cercetările efectuate de oamenii de știință și de laboratoarele performante au dus la niște rezultate neașteptate.

În anul 1984, Alexander Yașin, vicepreședintele Academiei URSS, a extins cercetările asupra acestui misterios și a constatat că la 6,5 metri adâncime, în zona unde a fost descoperit obiectul, a fost recepționat un semnal care indica un material magnetic puternic.

S-a încercat dislocarea obiectului cu ajutorul apei, dar din cauza înghețului lucrările au fost abandonate. O echipă de ziariști s-a deplasat în curtea mecanicului Mitt, unde au descoperit depozitate două cercuri concentrice. Cercul mare avea un diametru de 18 metri și cel din interior avea un diametru de patru metri.

După moartea mecanicului Mitt, soția sa depozitase într-un colț al grădinii aceste cercuri. Ziariștii au observat că mai multe pisici venite din toate părțile se așezau pe aceste cercuri, ca și cum se încărcau cu energie și apoi plecau. Câteva ore mai târziu, reveneau.

Operatorii care au filmat mai multe zile incinta casei lui Mitt au avut surprize neplăcute. Au constatat că părul începuse să cadă, aveau probleme cu vederea și cu maxilarele.

Soția lui Mitt a acceptat ca specialiștii să instaleze aparatură pentru a efectua diferite măsurători. La o adâncime de 13 metri a fost descoperit un obiect elipsoid cu un diametru de 17 metri. Sub acest obiect a fost descoperit un altul care avea un puternic câmp magnetic pulsativ.

Cercetătorii au hotărât săparea unei gropi și unul dintre muncitori a fost coborât în interior. În momentul în care acesta s-a apropiat de cele două obiecte a murit. S-a constatat că acesta prezenta patru arsuri pe corp. Imediat toate activitățile au fost oprite și s-a propus ca investigațiile să fie continuate de Institutul de Cercetări Speciale ale URSS.

S-a hotărât săparea a trei puțuri în jurul celor două obiecte. Lucrările au fost sistate pentru că șeful echipei de cercetători a murit subit. Din seiful acestui cercetător au dispărut mai multe documente.

Geologii au măsurat câmpul magnetic și l-au găsit de 3000 nanotesla. Pentru comparație, în jurul vulcanilor acest câmp este de 600 nanotesla.

Locuitorii din casa lui Mitt au declarat că aud bufnituri înfundate, că se aprind lumini și obiectele se mișcă. Experții susțin că aceste fenomene se produc din cauza perturbării spațio-temporale din acel loc.

viata-dupa-moarte MORȚI SUSPECTE ÎN JURUL UNOR MISTERIOASE OBIECTE DE PROVENIENȚĂ NECUNOSCUTĂ

Din motive lesne de înțeles cercetările au fost continuate în secret. Este posibil ca acest obiect să fie o sondă extraterestră. Cercetătorii susțin că astfel de generatoare sau antene există în mai multe colțuri ale lumii. Rolul lor este în continuare un mister.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și