Bizar

Moartea sub diferite forme! Top decese ciudate

Moartea este un subiect tabu în zilele noastre. Ce este moartea? Moartea nu este numai sfârşitul traiului pe pământ. Nu este numai încheierea tuturor lucrurilor şi nici pierderea omului în nimic.

Moartea nu este nici un început al unei vieţi noi, necunoscute. Dacă moartea ar fi doar sfârşitul vieţii acesteia biologice, atât de scurte, de pe pământ, atunci de ce frica de ea? Nu! Moartea este mai mult decât sfârşitul unei vieţi scurte şi pline de trudă.

Moartea poate să prindă orice formă și chiar dacă nu este sub forma sugestivă a doamnei cu coasa, ea poate să se arate în orice situație și sub orice formă. Din acest motiv, am ales să vă prezentăm un top al celor mai ciudate morți.

Mort…de oboseală!

O femeie din Chardon, Ohio, a recunoscut că și-a obosit soțul până când acesta a decedat. Christine Newton, în vârstă de 41 de ani, și-a forțat soțul să înoate în piscina casei lor până când acesta a obosit atât de tare încât a suferit un atac de cord.

Mort…de bucurie!

Potrivit presei internaționale, un bărbat din Connecticut, în vârstă de 79 de ani, a suferit un atac de cord fatal la scurt timp după ce a jucat la loterie. La câteva săptămâni de la nefericitul incident, soția acestuia a descoperit că biletul este câștigător și valorează 10 milioane de dolari.

Mort în cazanul de ciocolată

Personal, cred că acest tip de moarte poate fi considerat cel mai ciudat. Un american în vârstă de 29 de ani a murit fiert în ciocolată, după ce a căzut, din neatenție, într-un cazan cu ciocolată topită, la o uzină de procesare din New Jersey, unde acesta lucra. Din cauza temperaturii de peste 50 de grade la care se făcea prelucrarea, bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

loading...

A murit de foame!

O fetiță în vârstă de opt ani a murit de foame după ce nu a mâncat nimic timp de două săptămâni pentru că era îngrozită de vizita la un medic stomatolog. Din cauza fricii de dentist, Sophie Waller nu a deschis gura nici măcar pentru a mânca.

Moarte iese din telefonul mobil

BISERICA CU MOARTEA - Moartea sub diferite forme! Top decese ciudate

Un bărbat din China a murit după ce telefonul său mobil a explodat, secționându-i o arteră principală în zona gâtului. Accidentul s-a produs după ce bărbatul a schimbat bateria telefonului.

loading...
To Top