Mistere

Misterul discurilor Bayan Kara Ula

În anul 1938 în împrejurimile situate între China şi Tibet cercetătorii chinezi realizează o expediție și ajung într-o zonă foarte puţin explorată. Ei găsesc o grotă minunată în care până atunci nimeni nu mai intrase de secole şi care avea nenumărate galerii care se întretăiau între ele.

În această grotă pereţii erau şlefuiţi în aşa fel încât păreau de cristal iar pe ei era desenat întregul sistem solar inclusiv soarele şi lună. În altă parte a grotei cercetătorii găsiră o serie de schelete ciudate și niște discuri pe care le-au numit Bayan Kara Ula. Scheletele aveau în jur de 1.20 înălţime , capul era foarte mare iar oasele foarte firave.

Nu putea fi vorba de maimuţe pentru că ele nu îşi îngroapă semenii. Lângă aceste schelete erau îngrămădite 716 discuri de granit cu diametrul între 35-50 cm încrustate cu o scriere necunoscută. Totul a fost transferat în secret la Pechin unde o echipă de cercetători ruşi trebuiau să descifreze ce era scris pe ele.

În anul 1960 unul dintre savanţii ruşi a reuşit să descifreze ce era scris pe discurile Bayan Kara Ula:” de pe o planetă aflată la o depărtare de 12000 ani lumină de a noastră au ajuns în Tibet cu mare vuiet, tunete şi fulgere o astronavă care au căzut în munţi făcând populaţiile să fugă din calea ei.”

Datorită unor defecţiuni tehnice nu au mai putut să mai plece, rămânând în acest fel pe pământ, mai apoi amestecându-se cu populaţia indigenă. Acesta populaţie stelară se chema Drog-pa.

Din moment ce traducerea acelor discuri dezvăluia lucruri imposibil de acceptat în lumea comunistă totul a fost muşamalizat iar discurile s-au făcut nevăzute.

loading...

Spre marea disperare a chinezilor unii dintre cercetători au fotografiat discurile şi scheletele găsite în acest fel tot ce a mai rămas din această descoperire uluitoare sunt aceste fotografii, pentru că guvernul chinez a negat apoi totul.

Bayan Kara Ula - Misterul discurilor Bayan Kara Ula

Această descoperire tăinuită că de obicei de guverne este încă o dovadă în plus că extratereștrii există şi că în timpuri antice oamenii nu numai că îi cunoşteau şi că trăiau cu ei, dar se şi împerecheau cu aceşti navigatori stelari.

loading...
To Top