Descopera lumea

MISTERIOASE EVENIMENTE EXTRATERESTRE

În 12 aprilie 1991, la ora unu noaptea, locuitorii din zona Sasovo, 320 kilometri de Moscova, au asistat uimiți cum sfere luminoase au început să zboare pe cer. După câteva minute, o explozie puternică a străbătut cerul.

Pământul s-a cutremurat, casele s-au zgâlțâit, gemurile s-au spart, conductele s-au fisurat. A fost un haos. Oamenii au ieșit panicați pe străzi. În apropierea zonei s-a format un crater cu un diametru de 30 de metri și cu o adâncime de câțiva metri.

Cu câteva zile înainte de producerea craterului, pe cer au fost observate lumini care au fost considerate ca fiind OZN-uri. Cu câteva minute înainte de explozie, emisia unui receptor de radio s-a oprit fără să se cunoască cauzele. Localnicii din Sasovo au declarat că înainte de explozie au observat pe cer două sfere luminoase. Totodată, din cer se auzea un zumzet.

Odată produsă explozia, un nor cu margini rotunjite s-a format pe cer și plutea împotriva vântului. Motorul unei locomotive care trecea prin apropierea orașului s-a oprit și nu a mai funcționat.

Forța exploziei a fost estimată la 30 de tone de TNT. Șocul a fost resimțit pe o distanță de 50 kilometri. Nimeni nu știe ce a explodat cu toate că au fost supoziții cu privire la o ejectare de clustere de energie.

Din păcate, specialiștii nu au putut da explicații cu privire la cauza acestui fenomen. În august 2011, cotidianul Daily Mail a publicat un articol cu privire la un OZN care a aterizat în apropiere de Irkutsk, Siberia.

loading...

Mai mulți localnici au reușit să fotografieze sau să filmeze OZN-ul. Martorii au plecat în grabă, în momentul în care din OZN au coborât mai multe ființe umanoide.

A fost întrebată armata, crezându-se că au fost efectuate exerciții cu dispozitive neconvenționale. Răspunsul a fost unul negativ. Controlorii de trafic de la un aeroport din apropiere au declarat că au interceptat pe radar un obiect necunoscut.

OZN uri pe cerul Americii - MISTERIOASE EVENIMENTE EXTRATERESTRE

Când au încercat să-i contacteze au auzit voci ciudate, din care nu puteau înțelege nimic.

Comentariile sunt închise.