Descopera lumea

MARINE LE PEN, RECREAȚIA S-A TERMINAT

0

La câteva luni până la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen este dată câștigătoare a primului tur de alegeri. Am lecturat programul propus și vă prezint câteva dintre măsurile pe care ea le susține.

În primul rând, imigrația pe teritoriul francez va fi limitat la 10000 de persoane pe an. În prezent, Franța primește într-un an peste 200000 de imigranți. Aplicând această măsură, Franța va economisi 8 miliarde de euro pe an.

Aceeași situație și pentru persoanele care cer azil politic. În anul 2016, peste 80000 au cerut azil politic în Franța. Aviz favorabil au primit 19000 de persoane.

În 6 decembrie 2016, Marine Le Pen a declarat, dacă veniți în țara noastră nu vă așteptați să avem grijă de copiii dumneavoastră. Recreația s-a terminat, a mai spus Le Pen.

Ea se referea la taxele de școlarizare care nu vor mai fi suportate de statul francez. În ceea ce privește euro, Le Pen consideră că această monedă blochează economia franceză și trebuie să se revină la moneda națională. Ea propune un referendum cu privire la euro.

Pentru cei cu venituri mici, Le Pen propune o primă de cumpărare de până la 1500 de euro pe lună. Este vorba despre un împrumut pe care statul îl va acorda acestor persoane, fără a percepe dobândă. Le Pen a mai promis ieșirea la pensie la vârsta de 60 și nu la 62 cum este în prezent.

loading...

Dacă secolul al XX-lea a fost marcat de comunism, secolul actual va fi marcat de o nouă ideologie, extrema dreaptă. În anul 2014, extrema dreaptă câștiga o treime din locurile de europarlamentari. Valul de extremă dreapta crește începând cu Austria, Olanda, Ungaria și Marea Britanie. Criza pe care o parcurge Europa a venit ca o mănușă pentru această ideologie.

Există un beneficiar al acestei situații. Ne referim la Rusia care încearcă să profite geostrategic. S-a spus că afacerea Lisa din Germania a fost pusă la punct și orchestrată de Rusia.

Întâmplarea se referă la o tânără etnică rusoaică din Germania care a fost violată de trei imigranți. După acest eveniment, au urmat ample manifestații.

MARINE LE PEN - MARINE LE PEN, RECREAȚIA S-A TERMINAT

România este printre puținele țări în care extrema dreaptă nu a avut sorți de izbândă. Poate că acest lucru poate fi explicat prin faptul că românii erau sătuli de comunism și nu doreau revenirea la o ideologie naționalistă. În acest moment, românii sunt considerați un model pentru Europa în ceea ce privește deschiderea și toleranța în sensul corect al cuvântului.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.