X-Files

Istorie ascunsă! Șaman african susține că reptilienii au luat forma umană și sunt infiltrați printre noi

Credo Mutwa, unul dintre cei mai apreciați vindecători tradiționali din Africa, împărtășește cunoștințele sale moștenite din bătrâni cu lumea întreagă. Aceste cunoștințe se referă la specia extraterestră coborâtă din cer, care a invadat lumea și a răspândit suferința.

Credo Mutwa este un personaj apreciat în sudul Africii. În tinerețe s-a ocupat cu vindecarea tradiţională, tehnică moștenită din străbuni. Odată cu aceste învățături, Mutwa a ajuns la o parte din cunoașterea adevăratei istorii ale planetei noastre. Este vorba despre momentul în care extratereștrii reptilieni, numiți în cultura africană și Chitauli, coboară pe Pământ și instaurează o eră a terorii.

Teoriile lui Mutwa au fost aduse și expuse în lumea modernă de către celebrul scriitor David Icke. În urmă cu aproximativ 10 ani, atunci când Mutwa s-a hotărât să vorbesc despre aceste legende antice, David Icke scria într-un din cărțile sale că extratereștrii reptilieni au o prezență fascinantă în cultura zulu.

Ei sunt generic numiți Chitauli și în urmă cu aproximativ 10.000 de ani au coborât pe Terra. Ei semănau foarte bine cu oamenii, dar se vedea că au forma unor reptile. Mai mult de atât, Chitauli puteau să-și schimbe forma în orice moment și astfel induceau pe toată lumea în eroare.

Acești oameni reptilă au luat formă umană și s-au căsătorit cu fiicele oamenilor. Așa s-a produs prima mare înșelătorie din istoria omenirii. Ce a rezultat din această încrucișare? Un om nou, înzestrat cu toate lucrurile rele preluate de la reptilieni.

Alte dezvăluiri ale lui Mutwa despre reptilieni

Vindecătorul african a ajuns la venerabila vârstă de 94 de ani și a devenit extrem de virulent când vine vorba despre reptilieni. Șamanul oferă no informații cu privire la reptilieni. El susține că aceștia nu vin de departe ci de pe o planetă din sistemul nostru solar.

loading...

Ei s-au infiltrat printre oameni pentru a-i subjuga. Ei au nevoie de ceva de la oameni, exact cum oamenii au nevoie de ceva de la animale sau plante.

Mutwa susține că mulți oameni pot cădea în capcana să creadă că aceste ființe sunt supranaturale, dar de fapt ele sunt la fel de solide ca și noi, formate din același tip de materie.

La începuturi, reptilienii au luat oamenilor anumite puteri, precum telepatia sau telekinezia și le-au oferit la schimb puterea de a se exprima. Dar și în acest dar a existat un şiretlic, pentru că reptilienii au creat mai multe limbi, care în cele din urmă i-au despărțit pe oameni în loc să-i unească.

Atunci s-a mai produs o mare schimbare. Reptilienii au făcut ierarhizarea oamenilor și s-au născut din sângele lor conducătorii, care au fost lăsați să conducă turma oamenilor.

reptilieni - Istorie ascunsă! Șaman african susține că reptilienii au luat forma umană și sunt infiltrați printre noi

Înainte ca reptilienii să vină pe Terra, omul era o ființă spirituală, care tindea spre iluminare. Lucrurile s-au schimbat și după implicarea genetică a ființelor reptile, omul s-a schimbat, a devenit mai lacom, avar, mincinos și plin de ură. Acela a fost momentul cheie al evoluției umane, când totul s-a schimbat și omul s-a transformat așa cum este și în ziua de astăzi.

loading...
2 Comments

2 Comments

 1. Parfene Gheorghe

  5 august 2017 at 21:24

  Nu ştiu în ce măsură reptilienii ne-au împiedicat să evoluăm spiritual dar lucrând din 1990 cu tehnici bioenergetice am reuşit să-mi dezvolt percepţii pe care unii le numesc paranormale iar alţii al şaselea simţ. Cu ajutorul lor am putut constata că sunt mai mulţi ca mine, care au dobândit aceste calităţi practicânnd diverse tehnici bioenergetice dar tot la fel de mulţi care se nasc cu acestea. De foarte puţin timp fata mea mi-a deschis un cont pe facebook şi am avut surpriza să întâlnesc multe din aceste persoane. Pot afirma că dacă eu cu educaţie materialistă cu o structură de gândire materială bazată pe a nu crede decât ce este perceptibil cu cele 5 simţuri am reuşit să am percepţii la nivel energetic, atunci poate oricine, dacă vrea. EVOLUŢIA ESTE CONTINUUĂ ŞI NU ARE LIMITE. Pe facebook putem face schimb de informaţii aşa că vă urez: SUCCES !

  • Stef

   19 august 2017 at 15:59

   SPIRITUL SI SUFLETUL SUNT UN TOT UNITAR IN EXISTENTA UMANA DE CALITATE…..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top