The news is by your side.

ISTORIA INTERZISĂ. MONEDE ROMANE DESCOPERITE ÎN VENEZUELA

0

În biserica San Pietro din Montalcino, Italia, se află un tablou a cărui tematică, pe lângă cea religioasă, șochează prin ineditul ei.

Tabloul a fost pictat în anul 1500 de către un pictor numit Salimbeli. În partea de jos a picturii se pot observa mai mulți preoți adânciți în studiu. În partea de sus este Trinitatea, Dumnezeu Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, alături de o sferă stranie, albastră, prevăzută cu două antene.

Sfera este ținută de Dumnezeu și Iisus. Sfera are forma unui satelit. Se mai poate observa un porumbel semitransparent care atinge cu ciocul fruntea unui preot.

Pictorul Salimbeni a decorat o parte din interiorul Vaticanului, sub protecția familiei Medici. Pictura a fost studiată timp de 10 ani de către mai mulți specialiști și au fost emise mai multe ipoteze.

S-a presupus că sfera reprezintă Pământul, iar antenele sunt centre divine care fac legătura între Pământ și divinitate. Alți specialiști au dat o altă interpretare. Ochiul de lângă sferă reprezintă Luna, iar pata de lumină reprezintă Soarele. În centrul sferei se poate distinge conturul perfect al continentului american.

Cum ar fi posibil acest lucru, ținând cont că pictura a fost realizată cu mult timp înainte de descoperirea Americii?

Există dovezi incontestabile care demonstrează că înainte de Columb, America a fost vizitată, acum 2850 de ani de fenicieni, au urmat navigatorii cretani sau expediții ale suedezilor și norvegienilor, mongolilor, chinezilor și africanilor.

În anul 1966, în Venezuela, au fost descoperite monede romane cu capul lui Nero. În anul 1886, pe teritoriul Americii a fost descoperită epava unei corăbii romane. Legenda omului alb din Guatemala a început să devină realitate.

monede-romane ISTORIA INTERZISĂ. MONEDE ROMANE DESCOPERITE ÎN VENEZUELA

Mayașii susțineau că omul alb era fondatorul imperiului și se numea Vatan și venea de undeva de peste ape. Monedele romane, dar și epava corăbiei ar putea elucida misterul. Romanii au vizitat și cartografiat America, cu mult timp înainte de Columb.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și