Descopera lumea

Incidentul din Brazilia: Trei fete au descoperit un extraterestru rănit pe o stradă din Varginha

0

În 1996, o întâmplare terifiantă s-a petrecut pe străzile orașului Varginha din Brazilia. Trei fete care se plimbau ziua prin oraș au găsit un extraterestru rănit pe o stradă lăturalnică. Autoritățile au fost alertate și au preluat extraterestrul rănit, pentru ca mai apoi tăcerea să învăluie acest caz șocant.

Într-o zi de weekend, trei fete se plimbau liniștite pe străzile orașului lor natal Varginha, Brazilia. La un moment dat au zărit în iarbă o creatură ciudată.

Aceasta încerca să se ascundă de ochii curioși ai trecătorilor și părea că are nevoie acută de ajutor.
Fetele l-au descris că avea corpul subțire, iar capul exagerat de mare. Pielea era de culoare gri și ochii de un roșu aprins. Extraterestrul nu putea să se deplaseze pentru că părea rănit.

Fetele, speriate, l-au privit timp de câteva secunde pentru ca mai apoi să o rupă la fugă speriate. Au ajuns la casa uneia dintre ele și le-au spus părinților că au văzut diavolul pe străzile orașului.

Mama uneia dintre fete a pornit propria investigație. S-a deplasat la locul cu pricina, dar ființa misterioasă dispăruse. Femeia a declarat ulterior că a simțit un miros puternic și înțepător de amoniac. De asemenea, se vedeau niște urme ciudate, care puteau fi comparate cu sângele.

La scurt timp după această întâmplare stranie, un OZN gigant a fost văzut de muncitorii unei ferme de lângă Varginha. Acesta a coborât la câțiva zeci de metri de sol și a staționat acolo pentru aproximativ o oră. Animalele din fermă erau extrem de agitate și păreau că ceva necunoscut le provoacă o suferință greu de imaginat.

loading...

extraterestru brazilia - Incidentul din Brazilia: Trei fete au descoperit un extraterestru rănit pe o stradă din Varginha

Povestea s-a răspândit cu rapiditate printre localnici, care au format grupuri de căutare al extraterestrului. Peste numai 3 zile corpul neînsuflețit al ființei extraterestre a fost găsit la marginea orașului. Atunci au fost alertate autoritățile, care au trimis armata pentru a-l preleva.

Apoi s-a așternut tăcerea. Niciun comunicat oficial cu privire la eveniment nu a fost făcut, mai mult de atât, reprezentanții armatei au declarat că nu a existat niciun extraterestru și că armata a fost trimisă în zona aceea pentru a efectua o patrulă de rutină.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.