În imagini: Viața din Wuhan în timp ce coronavirusul ucide

În imagini: Viața din Wuhan în timp ce coronavirusul ucide

Coronavirusul este subiectul principal al acestor zile. Nu doar în Wuhan, loc în care a fost descoperit pentru prima dată, ci în întreaga lume. Ziarele scriu despre acest virus ciudat, posturile de televiziune transmit imagini înfiorătoare și cifre înspăimântătoare, dar cu toate acestea viața în Wuhan continuă. Nu așa ca până acum două săptămâni, ci în consecința unui oraș închis, în care domnește frica și teroarea de un virus ucigaș.

Piețele de produse proaspete și carne continuă să funcționeze, hrănind oamenii orașului. Locuitorii se adună în afara caselor lor sau în magazine, jucând cărți împreună pentru a trece timpul.

O femeie își plimbă câinele printr-o piață, cu săculețul alimentar în mână. Majoritatea drumurilor care intră și ies din oraș au fost închise, dar oamenii continuă să meargă cu bicicleta pe podul râului Yangtze.

Multe dintre persoane poartă măști pentru față, o practică obișnuită în anumite părți din Asia, unde purtarea de măști este destul de comună și uneori chiar la modă.

Viața din Wuhan

Deși străzile orașului par dezolante, deoarece 11 milioane de oameni sunt în carantină, unii dintre ei trăiesc ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Totul este surprins în fotografii, dar nimic, parcă, nu mai este la fel.

Un vânzător poartă o mască de protecție, pe o alee, pe 31 ianuarie 2020 în Wuhan, China. Getty Images

Viața în Wuhan

O femeie își vinde legumele pe o stradă oarecare din Wuhan,China. Getty Images

O femeie poartă o mască de protecție în timp ce își plimbă câinele și cumpără legume

O femeie poartă o mască de protecție în timp ce își plimbă câinele și cumpără legume.

Trei rezidenți joacă cărți pe stradă, pe 31 ianuarie 2020 la Wuhan, China.

Trei rezidenți joacă cărți pe stradă, pe 31 ianuarie 2020 la Wuhan, China.

Viața în alte orașe ale lumii

Lupta cu coronavirusul se duce pe numeroase fronturi și în numeroase orașe ale lumii. Până în prezent, au fost confirmate cazuri în 24 de țări , inclusiv în regiunile Macao și Hong Kong din Republica Chineză.

Loading...

Locuitorii din Ahmedabad, India s-au adunat pe 31 ianuarie pentru a se ruga ca poporul indian să fie ocolit de coronavirus. Până în prezent rugăciunea a dat roade pentru că nu s-a semnalat niciun deces în India.

Viața cu coronavirus

Musulmanii poartă mască de protecție și participă la o rugăciune specială pentru bunăstarea și siguranța tuturor indienilor împotriva focarului de coronavirus, în Ahmedabad, India, la 31 ianuarie 2020

Hong Kong

O persoană poartă o sticlă de apă de plastic cu decupaj pentru a-și acoperi fața, în timp ce se plimbă pe o pasarela din Hong Kong pe 31 ianuarie 2020

Pompierii din Letonia au pulverizat antiseptic pentru a ajuta la prevenirea răspândirii virusului, o măsură pe care o iau multe alte aeroporturi.

coronavirus

Un oficial a dezinfectat un drum pentru pregătirea sosirii evacuaților din Coreea de Sud.

CATEGORIES
TAGS

COMMENTS

Wordpress (0)